Kakve garancije imamo za angažovanje stranih sila na našoj strani?

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ocigledno ne razumes nas polozaj.
Muslimani teze ka preuzimanju svih polozaja na bih nivou sto sami sto preko halal Srba.
I naravno teze unistenju Republike Srpske.
Trenutna situacija je da preko SIPA hapse srpski narod pod izmisljenim optuznicama za ratne zlocine.Takva situacija je nepodnosljiva.Zato se ide na ukidanje SIPA.
Ustavni sud je u njihovim rukama i donosi presude iskljucivo na stetu Republike Srpske.Zato se tezi ukidanju US.
Mi jednostavno moramo to sve da ukinemo jer nas kroz te nametnute bih institucije muslimani direktno zlostavljaju.
Njihov cilj je obespravljivanje i zlostavljanje srpskog naroda kako bi se iselili.
Niko nece da zivi pod muslimanima gde ce svaki Srbin morati da trpi torturu i ponizenja,gde ce srpska deca morati da uce o Srbima kao genetskim genocidasima.Gde ce im biti ponisten srpski identitet.
Gde je dovoljno da dva muslimana kazu da ste bili u VRS i da budete optuzeni za nekakav ratni zlocin.
Dok sa druge strane muslimanskim drustvom metastazira islamski fundamentalizam,mitomanija,zedj za srpskom krvlju i sveopste ludilo.
Niko tu nece ziveti.
Hrvati ako ne uspeju da se izbore za svoja prava iselice se.
Muslimani nece stati dok ne procesuiraju do poslednjeg vojnika VRS.
To je jednostavno nepodnosljivo i mi nemamo nikakav izbor.
Ili povratak na originalni DS ili unistenje.
kukajte

potplacujte strane medije i lobiste

stvarajte uslove za proglasenje nezavisnosti

gledajte sta su drugi radili

Često se čak i na forumu dolazi do zaključaka da bi nas Rusija branila u slučaju rata u BiH, u slučaju bilo kakvih napada na Srbiju, što direktnim angažovanjem, što nekim donacijama i "doturanjem", ali ono što mene zanima je odakle nama tačno takav zaključak i koliko se zaista možemo osloniti na to? Naime, u prošlim ratovima, poslednjim, pa i ratovima pre toga, "komšije" su imale jasnu i vidnu podršku stranaca, od bombardovanja Srbije, do zajedničkih napada sa armijama zemalja iz okruženja, dok se ja zaista ne sećam nekih zajedničkih akcija ili direktnog učešća Rusije u odbrani Srbije, molim nekoga da me ispravi ako grešim (ne računam neke dobrovoljce pojedince, toga uvek ima i svuda).

Da se razumemo, tema nije postavljena ni za NATO lobiste, ni za rusofile, samo pitam činjenično.

Схватите да су БУГАРИ уствари Руски фаворити на Балкану.

ЋИЊЕНИЦЕ говоре да при свакој 'ОДБРАНИ' од стране 'РУС? је дошло до тешких територијалних и људских губитака у СРБА.

Да се разумемо реплика није за то да се сви покатоличе помуслимане прежу у будизам шинтоизам хебрујизам ...

То јесу просто факта... као факат да сваки пут када су се Карађорђевићи нашли близи или на врху пирамиде управе

СРБИ прошли са стравичним територијалним и људским губитцима

Хаде да припишемо губитке не злој намери Руса .. или Караџоџевића ...

Веж само рецимо да су БАСУЗИ ... Стога

СРБИ .... ИЗБЕГАВАЈТЕ БАКСУЗНЕ НАРОДЕ ПОРОДИЦЕ И СИТУАЦИЈЕ

@Mystic+

ŠVAJCARSKI magazin Veltvohe u najnovijem broju predstavio je Srbe kao herojski narod, koji se žrtvovao za Evropu, navodeći da gotovo nijedna druga evropska nacija u protekle tri decenije nije tako brutalno kritikovana u zapadnoj Evropi, kao što je Srbija.​

СРБИ НАРОД ХЕРОЈА Швајцарски недељник Велтвохе о Србима: Народ који се жртвовао за Европу, свету дао Теслу, а оклеветан као ниједан други

Foto: Printscreen

U tekstu pod naslovom "Srbi narod heroja", ovaj nedeljnik podseća da je istorijska nacija puna borbi i gubitaka, a Evropa toj spremnosti Srba na podnošenje žrtava ima mnogo toga da zahvali.

Ukazuje se da je za većinu komentatora srpski narod glavni uzrok poslednjih ratova na Balkanu, podsećajući da je austrijski nobelovac Peter Handke, kada je zatražio pravdu za Srbe, bio izložen pravom "cunamiju" napada, pre svega u Nemačkoj i Francuskoj.

Back