Kakva vam zapadne najčešće?

Kakvu ste navatali?

• Obrijana - čista muslimanija

• Dilindara - православна

• Rundara - православна

• Ja eto na ruke...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Iako se svi oblače po P.S.-u, neka kineska burda pošto za nemačku nemaju para, ipak dok se ne skinu gaće ne zna se šta se zapravo dobija iza cele te propagandno-ekonomske mašinerije za potrošačko društvo "šta je fensi trendi"...

Mene zanima posle ovolike propagande namenjene za ogromno poslušno priglupo-naivno izmanipulisano i nedovoljno obavešteno potrošačko društvo, na kakva ženska medjunožja nailzaite?
Ja se uželeo domaće chupave - dilindarus vulgaris, krene voda na usta kad se u polumraku dodatno zamrči kod voljene lepše polovine... al ebaga u poslednje vreme sve sama pedofilija... čule žene, nek'o rek'o, one odmah da posluašju tog nekog umesto svog čoveka... posle kuku lele... što nije slušala svog čoveka...

ko šta traži on to na kraju i dobije

e to mene zanima prijatelju - kako ti to odrediš jel jeste ili nije?
nijedna neće da skida gaće dok je verbalno ne uveriš da ti stalo do njojze, pa onda trošak na cveće i čokolade...
mislim samo na verbalno ništa napismeno... a kad skine gatje - e prc moj... nija onakva kakvu sam hteo?

Kako to izbeći, mislim da si ti jedan od iskusnijih pa cenim unapred odgovor-savet?

Samo seljanke se briju, misle da tako ispadaju kultivisane.

to je posledica straha
tačnije - brutalne manipulacije strahom

to je zapravo zbunjena populacija u novom okruženju, prima razne informacije sa svh strana zarad brže asimilacije
ništa sa zlom namerom nego eto, naišao neki estetski hirurg ili modni kreator od promašene profesije
pa namirisali lak plen...
i onda preko sumnjivih medija putem jeftine parapsihologije manipulišu ljudima govoreći im da će izgraditi "svoje ja"
jedino na način koji im "odrede oni"

A ima dosta nas koji fućkamo na "trendove" jer se iza svega toga krije strah agresivnih uvaljivača da neće rasprodati sve sa svoje proizvodne trake.. Medjutim, dok ima naivnih - radnička obuća će se prodavati kao modna zimska, kraće Catterpillar. Ovo je samo jedan primer... pored touch telefona...

a opet krajnji izmanipulisani konzumenta trendovanih stvarčica i dalje nije siguran ili sigurna u sebe
jer forma je ispoštovana ALI ŠTA DALJE?

tako da mene zapravo zabole dal na patikama piše , ili dal telefon ima onu funkciju... samo nemoj da briješ ono dole...

Samo seljanke se briju, misle da tako ispadaju kultivisane.

to je posledica straha

to je zapravo zbunjena populacija u novom okruženju, prima razne informacije sa svh strana zarad brže asimilacije
ništa sa zlom namerom nego eto, naišao neki estetski hirurg ili modni kreator od promašene profesije
i onda preko sumnjivih medija putem jeftine parapsihologije manipulišu ljudima govoreći im da će izgraditi "svoje ja"

A ima dosta nas koji fućkamo na "trendove" jer se iza svega toga krije strah agresivnih uvaljivača da neće rasprodati sve sa svoje proizvodne trake.. Medjutim, dok ima naivnih - radnička obuća će se prodavati kao modna zimska, kraće Catterpillar. Ovo je samo jedan primer... pored touch telefona...

a opet krajnji izmanipulisani konzumenta trendovanih stvarčica i dalje nije siguran ili sigurna u sebe

tako da mene zapravo zabole dal na patikama piše , ili dal telefon ima onu funkciju... samo nemoj da briješ ono dole...

to je posledica straha

Brijanje dole je jedno od TEKOVINA CIVILIZACIJE!

Kao i upotreba mirisa, dezodoranasa, kozmetike...

Sve se to razvijalño kako se razvijao ljudski rod.

Nemoj sada da si protiv evolucije...

- - - - - - - - - -

Treba da ejakuliraš par puta unutra, i to će poboljšati miris

Narocito sutradan ako se dobro ne opere...:hahaha:

ja bi nesto da mi nije glupo i da nije ovo

Ti da ćutiš, mi se muški sad dodgovaramo šta će da bude fensi i trendi za leto 2014...
Dosta nam tih vaših nadri časopisa kojima više verujete nego nama!!!
da izgledate ko kosturi i da brijate dole, a da pumpate sise na 5 atmosfera
šta će mi aušvicarka? nek traži odštetu od Nemačke...

OĆEMO BRE PRIDORNO!
Što reče sagovornik - ko četnička šubara, mi će turimo kokardu... da kompletiramo...

Ti da ćutiš, mi se muški sad dodgovaramo šta će da bude fensi i trendi za leto 2014...
Dosta nam tih vaših nadri časopisa kojima više verujete nego nama!!!
da izgledate ko kosturi i da brijate dole, a da pumpate sise na 5 atmosfera
šta će mi aušvicarka? nek traži odštetu od Nemačke...

OĆEMO BRE PRIDORNO!
Što reče sagovornik - ko četnička šubara, mi će turimo kokardu... da kompletiramo...

:worth:

:ok:

Brijanje dole je jedno od TEKOVINA CIVILIZACIJE!

Kao i upotreba mirisa, dezodoranasa, kozmetike...

Sve se to razvijalño kako se razvijao ljudski rod.

Nemoj sada da si protiv evolucije...

Evolucija još nije dokazana ali brutalnost marketinga jeste
Koliko do 1970-te Beogradjani su se kupali po turskim kupatilima, svi zajedno sušili veš u vešernici...
Od kraja 70-ih počinje marketing... i to onaj brutalnijer se nakotilo proizvodjača sa tonama i tonama na proizvodnim trakama
ako ne prodaju - a kome će da uvale?

Jer ako ćemo o evoluciji - miris je najvažniji
i to onaj prirodni od znoja...
u njemu su saržane sve informacije DNK koje nosi vlasnik ili vlasnica
ako nam neiji miris odbojan to je zapravo što imamo iste kvalitete i podrod neće napredovati
ako nas nečiji miris uzbudjuje - porod će napredovati

hemijom koja uništava prirodni miris, odećom koja pravi sterlinost u odabiru partnera jer svi nose isto kao uniformu - narušavamo evoluciju
i vrlo brzo dolazimo do bele kuge

a?

Jer ako ćemo o evoluciji - miris je najvažniji
i to onaj prirodni od znoja...
u njemu su saržane sve informacije DNK koje nosi vlasnik ili vlasnica
ako nam neiji miris odbojan to je zapravo što imamo iste kvalitete i podrod neće napredovati
ako nas nečiji miris uzbudjuje - porod će napredovati

hemijom koja uništava prirodni miris, odećom koja pravi sterlinost u odabiru partnera jer svi nose isto kao uniformu - narušavamo evoluciju
i vrlo brzo dolazimo do bele kuge

a?

Jednom sam o tome bio postavio temu.

Gledao sam u nekoj emisiji kao se zenama i muskarcima zavezu oci i treba da sebi nadju partnera samo njuseci se....

Kazu da se tako dobiju najsigurnije i najdugotrajnijew veze.

I ja smatram da je miris veoma znacajan u izboru partnera.

Ni jedan parfem niti dezodorans ne moze potpuno da ukloni prirodni miris osobe.

Back