Kakva vam je bila 2011.? Bilans, rezime....

Meni je 2011.bila poucna. Zaposlio sam se, seljakao se po Beogradu, sutirala me s noge na nogu svakojaka nacija. Najbolji drug me s*ebao samo tako(mesecima me potkradao-posto smo zajedno ziveli). I od njega sam se odselio. Radim za 2 dzaka krompira mesecno(taman mu toliko dodje), ali ne zalim se zbog novca, vec zbog toga sto se idioti u ovoj zemlji igraju bogova. Za NG su delili-otkaze! Mene mimoidjose u ovom krugu! Nisu smeli, jer ne znaju ko me tamo doveo! Ha! Niko! Ali, ja se ponasam kao da mi je tata kupio firmu i tako opstajem! Dokloe cu, ne znam! Od 2012. zelim vise ok ljudi, manje smradova oko sebe, da prestanem da pusim i da se bacim na sport(na koji nisam mogao da se bacim u 2011. zbog toga sto sam upao u sahtu-trezan, i gadno povredio nogu). Da, u 2011. godini sam shvatio da su ljudi, mahom, jako cudni, da se iskrenost ne isplati uopste, tako da se tu necu opariti. Odlucio sam i da vise necu citati nista vredno i ozbiljno, vec samo beletristiku-jer sam tako u mogucnosti. Persen je zakon. Trebalo bi ga uvesti umesto toplog obroka. Toliko.:zroll:

2011. mi je počela ok... koleginica se vratila sa porodiljskog pa sam odahnula i posvetila se ličnim problemima... krenula u akciju što se tiče bebe... imala malih neuspeha, cimanja... a onda je uspelo... pa onda bolnica i bolovi, muke... pa je i to prošlo, stigla sam kući i bila najsrećnija što sam stigla kući i najbesnija što moram da ležim(živa istina je da je najteže negovati nekoga)... onda sam se svađala sa mužem konstantno kao besan pas... a onda je prošlo i to, ustala na svoje noge, otvorila bolovanje, okrenula novi list i počela da uživam... mislim da sam trenutno najsrećnija žena na svetu... z:) volim i voljena sam...
Što se tiče finansijske situacije, tu je tek bilo turbulencija... od bahaćenja i trošenja basnoslovnih cifara dnevno u cilju pronalaženja utehe... do trenutne situacije, u kojoj pazim na svaki dinar... i mislim da sad imam bolje bračne odnose, iako para nema... nego dok smo imali i trošili kao ludi...

Došla sam do mnogih zaključaka i svoje mišljenje promenila po pitanju mnogih stvari... a do mnogih mi više nije ni stalo... a najbitnije je shvatiti da je život samo jedan! I da treba da nas je baš briga šta kaže marko ili janko...

Tako da sve u svemu... svašta nešto... z:)

2011. je bila manje uzasna od 2010. godine.
U 2011. sam prekinula nekoliko godina dugu sagu sa bivsim "okupatorom' mog zivota. Kuburenje sa novcem i blago receno cudnim saradnicima je bila klasika. Uplovljavanje u bezvrednu romansu sa covekom koji je bio sve ono sto sam mislila da nije. Gubitak posla pred sam kraj iste. Sad zamislite kakva je bila 2010. koju bih, da mogu, izbrisala iz memorije.

Od ove 2012. ocekujem zaista mnogo. Valjda bi trebalo da bude bolja nego nekoliko prethodnih, ako nista drugo onda reda radi. Nekako se uzdam u ovu godinu Zmaja, obzirom da sam vatreni Zmaj. Koliko su Kinezi u pravu.... videcemo. :hej::hej::hej:

Back