Kakva vam je bila 2010. godina?

Jedva cekam da se zavrsi ova godina, bila mi je ocajna!

U januraru koleginica mi je zatvorila saku vratima od auta, posle na ljubavnom planu samo ocaj, jad i razocarenje, na poslu uzasno, strajkovi, neplacena, placena odsustva, kasnjenje platica i na kraju, u decembru ( sto se kaze da zaprzim corbu) izgubim svest u sred noci i lupim glavom u el.sporet i morala sam na usivanje, pet konaca sam imala, skinutih u ponedeljak!

Iskreno, jedva cekam 2011.g. z:lol:, brojim sitnoz:lol:

Mislila sam da ce biti prelomna, puna zivotnih odluka i promena, spremila se na teskoce, ali ipak sa nekim optimizmom i snagom, koju obicno pronadjemo u sebi kada znamo sa cime treba da se nosimo.
Ispostavilo se da je takva bila samo kada se radilo o mom unutrasnjem zivotu, bez spoljnih manifestacija, barem onih dramaticnih.
Moj zivot, gledano sa strane, izgleda poptuno isto, ako ne i bolje, u odnosu na 2009. godinu, koja je bila odlicna.
Ali, samo ja znam koliko sam iznutra drugacija.

Jedva cekam da se zavrsi ova godina, bila mi je ocajna!

U januraru koleginica mi je zatvorila saku vratima od auta, posle na ljubavnom planu samo ocaj, jad i razocarenje, na poslu uzasno, strajkovi, neplacena, placena odsustva, kasnjenje platica i na kraju, u decembru ( sto se kaze da zaprzim corbu) izgubim svest u sred noci i lupim glavom u el.sporet i morala sam na usivanje, pet konaca sam imala, skinutih u ponedeljak!

Iskreno, jedva cekam 2011.g. z:lol:, brojim sitnoz:lol:

Za ovo prvo: zene i auto: opasna kombinacija. z:mrgreen:
Za ovo drugo: desi se i meni, uglavnom kad sam janpi. z:lol:

Od pocetka godine do decembra i nije bila tako losa, moze se reci solidna. Bilo je i uspona i padova, ali kada se sve svede ne bas tako losa. Ali, kao sto napisah, do decembra... Tog kobnog 1.decembra sve mi se srusilo, taj dan nikada necu zaboraviti! Otkrivanje vanmatericne trudnoce, operacija... Kada znate da je sa vama sve bilo u redu,a onda se desi tako nesto... Taj bol...,cini mi se da nikada nece proci! Ne mogu da docekam tu 2011-u, valjda ce se u njoj desiti nesto pozitivno sto ce ublaziti kraj ove 2010-e!

Svi u porodici zdravi, nasmejani, mama i tata imala posla, sestra i ja upisale godine na fakultetima (na budzetu obe, sve redovno), bile i na letovanju- to je lepo
Raskinule, i sestra i ja, sa deckima- sa kojima smo imali duze veze- to je tuzno
Sve u svemu, bilo je i lepsih godina, ali ni ova nije lose prosla

Eh
U januaru sam se verila sa deckom kog sam upoznala dva meseca pre toga.
U aprilu sam se preselila kod njega i od tada zivimo on, ja i njegovi roditelji zajedno.
Polozila sam ispit na koji sam izlazila prethodnih pet godina, ostao mi jos diplomski.
(Oduzilo se, mrzelo me da ucim)
U maju sam kupila auto.
U avgustu sam zatrudnela, u septembru sam imala kiretazu. Nesto nije bilo kako valja, rekose mi.
U oktobru je bila svadba i postadoh gospodza, zvanicno.
U novembru mi je test opet pokazao dve crtice, sad smo u 10.nedelji.
Tako da, sve u svemu, ova godina uopste nije bila losa. A sledeca ce biti jos bolja.
Samo nek smo mi zivi i zdravi.

Back