Kakva vam je aura?

Koja nauka objasnjava i vidi auru,a da nije metod Alana Cumaka i Kleopatre?

to je blisko čakrama, rusi isto vole takve stvari ... možda je čak moglo i kod nas
alternativna medicina možda, ali prvo proveri da li tu spada ili ne
bili su neki testovi po netu pa ko hoće da se zabavlja

nije baš samo za emocije nego valjda neka karakteristika čoveka, da li se može menjati tokom života ne znam
fazon "kakvom energijom zrači"

to je blisko čakrama, rusi isto vole takve stvari ... možda je čak moglo i kod nas
alternativna medicina možda, ali prvo proveri da li tu spada ili ne
bili su neki testovi po netu pa ko hoće da se zabavlja
Ne,ja sam pitao nesto drugo,posto ljudi pominju merenje,slikanje,boju,dokaze, koja nauka je uspela da dokaze postojanje aure kao elementa ili kako vec nazvati...
Rusi veruju u svake gluposti,moram ti reci,u tome ne zaostaju za nama.Mada svuda u svetu je isto...
I kad smo kod cakre,ni one nisu dokazane niti objasnjene?Vize su psiholoski momenat nego fizicki ako se ne varam...

Indigo results.png
Untitled.png
:klap:

Ne,ja sam pitao nesto drugo,posto ljudi pominju merenje,slikanje,boju,dokaze, koja nauka je uspela da dokaze postojanje aure kao elementa ili kako vec nazvati...
Rusi veruju u svake gluposti,moram ti reci,u tome ne zaostaju za nama.Mada svuda u svetu je isto...
I kad smo kod cakre,ni one nisu dokazane niti objasnjene?Vize su psiholoski momenat nego fizicki ako se ne varam...

rusi to možda i mere nekako, ali otkud bih znala tačno :neutral: moguće da imaju neke institucije koje to proučavaju... mislim da je to nešto bilo kod nas tipa 2000 tih :zcepanje: za merenje aure... ali imaš kvantne medicine i neke slične te moderne nauke tako da ko zna ima to sličnosti?
aura / čakre ne znam da li ima poreklo iz nekih indijskih medicina starih a sad se to zove i new age, a šta je izvorno a šta nije ne znam
ima npr "otvaranje čakri", tj indija / budizam valjda nešto takvo
ali imaju testovi pa rešavajte koja vam je aura ; )))

Back