Paramatman
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
Koje je boje ukoliko nije sarena, i da li uspeva da vas zastiti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, kako ti vidis boju aure?Koje je boje ukoliko nije sarena, i da li uspeva da vas zastiti?
Fluorscentno ali nije to.Ne znam, kako ti vidis boju aure?
bile su neke naocari, kamere, kilnerova stakla. gde to ima da se nabaviFluorscentno ali nije to.
Sigurno da postoji nacin, mada ako koristimo nauku svako moze iz eksperimenta da stvara auru kakvu pozeli a da li je prava pitanje je.bile su neke naocari, kamere, kilnerova stakla. gde to ima da se nabavi
kako da stvara?Sigurno da postoji nacin, mada ako koristimo nauku svako moze iz eksperimenta da stvara auru kakvu pozeli a da li je prava pitanje je.
Lako, kao što hologram moze da napravi sliku koja izgleda stvarna ali to nije, ima raznih metoda a sad je kasno da ulazim u fiziku i hemiju, dobro me nisi pitao da objasnim lorencova silu, ocekivao sam da pricamo o prirodi, sumama onako kao prirodnjacikako da stvara?
Koja nauka objasnjava i vidi auru,a da nije metod Alana Cumaka i Kleopatre?Sigurno da postoji nacin, mada ako koristimo nauku svako moze iz eksperimenta da stvara auru kakvu pozeli a da li je prava pitanje je.
o tome se nikad ne pricaKoje je boje ukoliko nije sarena, i da li uspeva da vas zastiti?
ne postojiSigurno da postoji nacin, mada ako koristimo nauku svako moze iz eksperimenta da stvara auru kakvu pozeli a da li je prava pitanje je.
Koja nauka objasnjava i vidi auru,a da nije metod Alana Cumaka i Kleopatre?
o tome se nikad ne prica
a 0,0001 posto ima ljudi koji to mogu videti
teskoma mislim da postoji i vežbanje kako da vidiš auru ... opet googlati
Ne,ja sam pitao nesto drugo,posto ljudi pominju merenje,slikanje,boju,dokaze, koja nauka je uspela da dokaze postojanje aure kao elementa ili kako vec nazvati...to je blisko čakrama, rusi isto vole takve stvari ... možda je čak moglo i kod nas
alternativna medicina možda, ali prvo proveri da li tu spada ili ne
bili su neki testovi po netu pa ko hoće da se zabavlja
Zasto se ne prica.o tome se nikad ne prica
a 0,0001 posto ima ljudi koji to mogu videti
a to ima da se kupi negde?Zasto se ne prica.
Hajde svi da nabavimo uredjaje i jedni drugima snimamo aure, da vidimo kakvi smo stvarno.
Svako svoju auru nosi, odatle i izreka "svako je sebi najudaljeniji", hocu da kazem nauka je tu da nas uputi ali nesto treba i sami da naucimo da bi nesto dokazali naucno.Koja nauka objasnjava i vidi auru,a da nije metod Alana Cumaka i Kleopatre?
Ne menja se celokupna. Meni su tri osobe u različitim periodima rekle istu boju. To je zato što se ni ličnost ne menja tek tako.Aura se menja na osnovu trenutnih emocija. Ne znam koje su boje za koju emociju.
U sustini,ako nemaš destruktivne emocije,i nisi podložan depresiji lako,aura ti ok,i ne moraš znati koje ti je boje.
Znaci samo misljenje ii ubedjenje..Svako svoju auru nosi, odatle i izreka "svako je sebi najudaljeniji", hocu da kazem nauka je tu da nas uputi ali nesto treba i sami da naucimo da bi nesto dokazali naucno.
Ne,ja sam pitao nesto drugo,posto ljudi pominju merenje,slikanje,boju,dokaze, koja nauka je uspela da dokaze postojanje aure kao elementa ili kako vec nazvati...
Rusi veruju u svake gluposti,moram ti reci,u tome ne zaostaju za nama.Mada svuda u svetu je isto...
I kad smo kod cakre,ni one nisu dokazane niti objasnjene?Vize su psiholoski momenat nego fizicki ako se ne varam...