hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.267
7 čakri, 7 boja u dugi, 7 tonova u muzičkoj skali, razlomci na 7 su permutacije cifara i tu negde ima isto nekakvih da l mističkih praksi
???
???Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???Kako morbidno..."Kada se dete rodi odmah mu se kopa grob"

Ne ako imaš Boooga, Isusa Hristaaa!shatis kad si se rodio da moras i umreti.
Tu nam ni on ne moze pomoci,nazalost.Ne ako imaš Boooga, Isusa Hristaaa!![]()
Nemoj biti malodušan.Tu nam ni On ne moze pomoci,nazalost.
Hvala ti na lepim zeljama.To mene tako potera samo kada se prica o tome.Nisam depresivan tip.Cak jos ima optimizma u meni po svakom pitanju.Imam unuke za njih zivim da ih gledam i igram se sa njima.Mada ova dvojica stariji sinoc do pola jedan,nisam mogao da dodjem do kompa od njih.jedva sam ih naterao na spavanje.Nemoj biti malodušan.
To vodi u depresiju makar. Ne treba ti to?!
Živim i sama za to... Da mi dečurlija igra okolo uvek i pomalo tek sluša kad budem baba.Imam unuke za njih zivim da ih gledam i igram se sa njima.

Bice i to polako.Sve ide svojim redom.Zelim ti da sto duze budes sa decom,a potom i unucima.Videces ,ne zna se sta je sladje,ili malo dete,ili malo unuce.Živim i sama za to... Da mi dečurlija igra okolo uvek i pomalo tek sluša kad budem baba.![]()
Ako Bog da!Videces ,ne zna se sta je sladje,ili malo dete,ili malo unuce.
Dace Bog.Ako Bog da!
da a gde moze da se kupi PIP kameraSnimanje aure nije neka mudrost i nije to tesko uraditi. Postoji to cak i u Beogradu na vise mesta.
Izgleda da se nesto zestoko krije.Schrodinger,ne bi stvarno znala.![]()
https://forum.krstarica.com/threads/vanzemaljci.895477/post-41547568Izgleda da se nesto zestoko krije.
Danas svako moze da nabavi teleskop i raskrinka lazi koje je sistem plasirao vekovima unazad, tj. uveri se da druge planete i galaksije postoje.
Sa PIP kamerom bi se isto videlo nesto sto ne treba da se vidi...

to se odnosi na daleke planete, ne ove okolo i osnovnu konturu galaksija. sve te stvari, odnosno samo postojanje kosmosa, je temeljno skrivano milenijumima.
to samo govori da nauka i naucna saznanja evoluiraju, o cemu ti ne treba nikakav poseban dokaz.to se odnosi na daleke planete ne ove okolo i osnovnu konturu galaksija. sve te stvari, odnosno samo postojanje kosmosa, je temeljno skrivano milenijumima.
uzmimo samo astrologiju za primer. da li su astronomi-astrolozi razliku izmedju planeta i zvezda. i da jesu i da nisu, cela ta nauka, o njihovom uticaju na auru, je takodje skrivana od obicnog naroda

U svakom jedu pasulj svaki dan - ima se, moze se...Pa sigurno je da ima svemira koji i ne znaju jedni za druge jer smo tako u mogucnosti.![]()

Imas pauka na auri.U svakom jedu pasulj svaki dan - ima se, moze se...![]()
Da nisu dinosauri?Imas pauka na auri.

Nisu, ali kad ih pominjes valja reci da su i oni lazni. Sve izlozene “kosti” u americkim muzejima u stvari bile su vestacki napravljene makete od staklenog vlakna.Da nisu dinosauri?![]()