Molim Vas, recite meni kakva procedura otvaranja sajta? Treba li neke dozvole i gde oni nabavljaju se? Unapred hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
jellena59:Molim Vas, recite meni kakva procedura otvaranja sajta? Treba li neke dozvole i gde oni nabavljaju se? Unapred hvala.
))) Molim te, ne rugaj se meni! Bolje odgovori, ako znas -na velikim sam mukama)))coyoteugly:Prvo ti meni reci gde ja da kliknem/stisnem da bih upalio/ukljucio racunar pa cu ja onda "pokusati" da odgovorim na tvoje pitanje
jeste! sve na jednom mestu i na 7-8 jezikah ili jezicima ili jezikama)))loop:Ti ovo zoves preglesno :shock:
Kad vidim tako nagomilan sajt jedino mi prestaje da kliknem na onaj crveni krstic![]()
Slazem se sa loop-om, meni nije pregledno, bez obzira sto ne poznajem ruski jezik,jellena59:jeste! sve na jednom mestu i na 7-8 jezikah ili jezicima ili jezikama)))