Kakva je to porodica sa dve mame ili dve tate?

balkan općenito kaska za svijetom. nisam iz srbije ali jesam tu pokraj gdje je normalno da je otac alkoholičar mlati i maltretira obitelj...
ali ako su u pitanju dvije mame ili dva tate ajmeeee bože sačuvaj ko to pušta ubit odma...
Postoje i psihičke posledice, nije sve u fizičkom.
Ako otac alkoholičar bije ženu i dete to dete će biti drugačije od njega, ili potpuno isto, posledice se unapred znaju, a ovo sa dve mame i dve tate je tek početak i niko ne zna kuda i na koju stranu će to odvesti.
S'obzirom kako se vremena menjaju, plašim se da će ta deca biti gadno izopačena, jer "normalna" u klasičnom smislu nema teorije da budu- sad, granice toga šta je "normalno" se svakodnevno pomeraju i ova tema je koliko sam ja shvatio ujedno i pitanje šta će biti u budućnosti.

Полтронске земље следе ЛГБТ агенду из САД-а.
Нормалне, самосталне земље то не прихватају!
Ево, у Русији је унето и у Устав, брак може бити само између мушкарца и жене а дете има оца и мајку!
Ови са запада могу само да лају!

Trend je u svetu da se to promoviše. Dve mame ili dve tate. Kažu, to je normalno.

Ja ne znam nikoga lično, ali sam čuo priču jednoga koji je rastao sa dve mame. Njemu normalno, mada je priznao da je imao problema kada ljudi ukapiraju za dve mame?

Gde smo mi (Srbija) sada povodom toga? Popuštamo li?

Mi, kao Srbija, generacijama imamo pojavu da su očevi ginuli u ratovima ili bili zatvarani na višegodišnje kazne zatvora. Takođe i pojavu da su žene umirale na porođaju, pa su deca odrastala bez majke.

To svakako nije normalno, jer bi idealno bilo da deca rastu sa oba roditelja u skladnom odnosu. Rast sa "dve mame" nema neke razlike od odrastanja sa majkom i tetkom. Dva oca su retkost jer muški homoseksualci uglavnom nemaju želju za roditeljstvom. Ali i da imaju, sve je bolje od sirotišta i života u domu.

Seksualno opredeljenje na svu sreću (ili nažalost) nije prelazno, inače bi se u heteroseksualnim porodicama rađali heteroseksualni potomci i homoseksualaca i rodnih devijanata ne bi ni bilo. Ovde bi samo trebalo paziti da dete ne padne u šake onih ludaka koji bi se igrali polova, kastrirali dečake i špricali decu hormonima, ali te trans-ideologije nisu vezane samo za homoseksualce, već u većoj meri na heteroseksualce.

Back