Kakva je to majka?

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Ajde vi zene da mi objasnite jer meni nista nije jasno.

Imam druga koji se skoro ozenio, pre dve nedelje je dobio dete.

E sad problematika je sledeca: to je njoj trece dete sa tri razlicita muskarca. Njemu je prvo.

Ono sto mene zbunjuje je to sto ona zivi sa mojim ortakom a svoju stariju decu je poslala kod majke i mesecima nit ih vidja nit se cuje sa njima. Znam jer mi on sve prica.

E sad sta je takvoj majci u glavi? Jel mozda to sto ne moze ocima da vidi bivse muzeve pa prenosi mrznju i na decu?

I sta je uopste muskarcu koji ozeni neku takvu u glavi? Odakle mu ideja da nece njegovu decu da odyebe tako jednog dana?

ma ide na varijantu da svakog savata za alimentaciju...i zivi tako sledecih 30 godina:rotf:

A pazi debila koji joj je verovao na rec i mrtav ladan meni prodaje pricu kako eto pilule nisu radile posao...

:lol:

- - - - - - - - - -

Najzesca izjava je njeno opisivanje meni kako je ona smatrala njega i njegovu sestru za gabore i kako ih nije podnosila a sad se eto udala za njega :lol:

Отпочела жена "нови живот", док не нађе четвртог.

Свака жена која више воли мушкарца од рођене деце, то је невинкловано. Полусвет ти је то, шта ћеш, али кад је њима у реду....њихов живот.

To

Ja sam mu u lice reko da je budala a on samo sleze ramenima i gleda u pod :lol:

- - - - - - - - - -

patrijarhalno vaspitan momak...izrastao u stub porodice:lol:

nazalost...znam neke takve individue.u nedostatku prikladnije rechi,jer ipak imaju lichnost
devijantnu...ali i to je crta lichnosti
o chemu takve zene razmishljaju?...kyjcu
...i ne bih dalje ulazio u tu koshmarnu sferu njihovog pojmljenja zivota

patrijarhalno vaspitan momak...izrastao u stub porodice:lol:

nazalost...znam neke takve individue.u nedostatku prikladnije rechi,jer ipak imaju lichnost
devijantnu...ali i to je crta lichnosti
o chemu takve zene razmishljaju?...kyjcu
...i ne bih dalje ulazio u tu koshmarnu sferu njihovog pojmljenja zivota

Brate coveka znam 20 godina i nikad ga vido nisam ovakvog. Ej kad ona raspolaze njegovim parama i daje mu dzeparac od njegovih para :lol:

Ajde vi zene da mi objasnite jer meni nista nije jasno.

Imam druga koji se skoro ozenio, pre dve nedelje je dobio dete.

E sad problematika je sledeca: to je njoj trece dete sa tri razlicita muskarca. Njemu je prvo.

Ono sto mene zbunjuje je to sto ona zivi sa mojim ortakom a svoju stariju decu je poslala kod majke i mesecima nit ih vidja nit se cuje sa njima. Znam jer mi on sve prica.

Pa kad joj je majka najbliži srodnik. Šta bi ti? Da ih ostavi u šumi kao Ivicu i Maricu?

Kakva je to majka? Nikakva. Na žalost te dece.
To je jedna od onih poremećenih ličnosti koja ne može da bude sama, pa neprestano menja i traži novog muškarca kome će biti na grbači. Neko ko će je izdržavati neko vreme dok ne nađe novu žrtvu. I obično je nađe. I obično to budu dobri ljudi, jer oni namazani lako prepoznaju takve parazite i krpelje.

Kakva je to majka? Nikakva. Na žalost te dece.
To je jedna od onih poremećenih ličnosti koja ne može da bude sama, pa neprestano menja i traži novog muškarca kome će biti na grbači. Neko ko će je izdržavati neko vreme dok ne nađe novu žrtvu. I obično je nađe. I obično to budu dobri ljudi, jer oni namazani lako prepoznaju takve parazite i krpelje.

Jel mozes da verujes da ovaj lik uopste nije naivan.

Lose si izmislio pricu. Iz Kurira bi te najurili, kako lose pises.

- Mozda je tvoj drug pristao da je uzme samo ako otkaci prikolice (to jest decu iz ranijih veza).

- Cisto sumnjam da bi njena majka, tek tako pristala da gaji dvoje sitne dece, narocito ako je cerka ne pomaze masnim iznosima (a ne pomaze je toliko, jer i sam si rekao da taj drug ima taman toliko da pristojno zive). Ako i dobijaju alimentaciju od oceva, to je smesno.

- Nema sanse da mu zena uzima novce i raspolaze, jer to njegova mama ne bi dozvolila. Mame se uvek mesaju, a tek kad je u pitanju snajka dupla polovnjaca, ajoooj.

Back