Kakva je to država koja pregovara sa teroristima,kikiriki možda?

Нешко, немој таква тешка питања. Потпуно си ми збунио чичицу. Дај нешто лакше, једноставније. :super:
ćaci&pjleskavice.jpg

Autorska
Nedostojni predsednik Srbije celo vreme priča o teroristima a sada ih poziva javno na televiziju da razgovara pa ljudi moji da li vi znate,veujete i shvatate kolika je ovo budalaština?
Ovo ne može biti zdrava i normalna država ovo je najobičnija prćija od države ali koju je sam ovakav narod skrojio po svojoj meri.
Jel PREGOVARA ili RAZGOVARA?

Autorska
Nedostojni predsednik Srbije celo vreme priča o teroristima a sada ih poziva javno na televiziju da razgovara pa ljudi moji da li vi znate,veujete i shvatate kolika je ovo budalaština?
Ovo ne može biti zdrava i normalna država ovo je najobičnija prćija od države ali koju je sam ovakav narod skrojio po svojoj meri.
1- ne ispuni zahteve da osudi par svojih ljudi
2- NE ZANIMA ME VASA OBOJENA REVOLUCIJA NI ZAHTEVI
3- POBEDICU VAS U CELOM SVETU
...
4- pozivam studente na debatu i mirne pregovore da resimo krizu

naravno cmarina nece zaista da dovede studente nego ce neke svoje cacije iz crne gore i bosne da dovede da se predstavi ovakav ili onakav

...

naravno cmarina nece zaista da dovede studente nego ce neke svoje cacije iz crne gore i bosne da dovede da se predstavi ovakav ili onakav
Написаћу књигу. :super:

po tebi nema dijaloga .... primirja se sklapaju i izmedju zaracenih strana ako nisi znao....poznat je DAN PRIMIRJA u prvom svetskom ratu...

Samo vi izbegavajte dijalog i mir, ...posle nema Kmeee, Jaooo, ...
Нема мира са "усташама". рекао и војвода Вјекосалв др Шешељуга. Какви сте ви то срби!

...

Zaboravio si druže da se tako ponašao i onaj što je crkao u Hagu.

Autorska
postoji tema o pozivu na debatu, ova nek se prebaci tamo

Back