Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Човек добио овакву поруку. Нема појма какав рок од 30 дана који је наводно он започео.
И онда га упућује на сајт live.com да ли је то нова верзија Yahoo после продаје, ко би знао. Или је навлакуша да тамо укуца лозинку са Yahoo,,,
microsoft купац? Нисам знао... Збуњујуће је тај месец дана итд... Значи, селидба на тај live.com иначе је Јаху најглупљи тренутно. Када се улогујеш, не можеш одједном да укуцаш и име и лозинку, него мораш "даље" а када се излогујеш, мораш још једном да лог.аут
А када прекопиаш неки текст из Ворда да шаљеш у поруку, звекне огроман размак између редова.
Пробах да се на тај live.com улогујем са својом адресом, али каже да не постоји. Да ли то значи да тај live.com није преузео све Yahoo адресе, него тако једну по једну?
Сад одем наново на тај live .com да креирам нови налог, и нуди ми две "domain" опције, outlook и hotmail . Значи да су оба сада код Микрософта, па и Yahooo тако да остају два играча на том пољу, Гугл и Микрософт.
Ne znam sta se tacno dogodilo sa yahoo-om ali live.com je Mikrosoft brend/server koji ujedinjuje sve Mikrosoft proizvode, Windows nalog, E-posta, Outlook, Office, Skype itd. Domen je sasvim bezbedan i nije navlakusa ako te to brine.
Ne znam sta se tacno dogodilo sa yahoo-om ali live.com je Mikrosoft brend/server koji ujedinjuje sve Mikrosoft proizvode, Windows nalog, E-posta, Outlook, Office, Skype itd. Domen je sasvim bezbedan i nije navlakusa ako te to brine.
Добро, није да баш толико зазирем. Него ме чудило да на само једну адресу н Yahoo од свих које знам да ус код њих, дође то неко обавештење о замени безбедоносних информација, од стране Микрософта.
Кога није појео Патрицио Брамбило, тај је отпоран на све.