Каква је ово "замена безбедоносних информација"

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.561
Човек добио овакву поруку. Нема појма какав рок од 30 дана који је наводно он започео.
И онда га упућује на сајт live.com да ли је то нова верзија Yahoo после продаје, ко би знао. Или је навлакуша да тамо укуца лозинку са Yahoo,,,

Yahoo020-03-26_215526.jpgYahoo22222020-03-26_215526.jpg

Poslednja izmena:
microsoft купац? Нисам знао... Збуњујуће је тај месец дана итд... Значи, селидба на тај live.com иначе је Јаху најглупљи тренутно. Када се улогујеш, не можеш одједном да укуцаш и име и лозинку, него мораш "даље" а када се излогујеш, мораш још једном да лог.аут
А када прекопиаш неки текст из Ворда да шаљеш у поруку, звекне огроман размак између редова.

П.С. Значи, твој провајдер је овај?
Yhaookorona2020-03-26_223734.jpg

Ne znam sta se tacno dogodilo sa yahoo-om ali live.com je Mikrosoft brend/server koji ujedinjuje sve Mikrosoft proizvode, Windows nalog, E-posta, Outlook, Office, Skype itd. Domen je sasvim bezbedan i nije navlakusa ako te to brine.
Globalizacija! Nije opasno, osim ako te recimo virtuelno ubiju na jednom servisu, mrtav si i na svim ostalim, globalno povezanim! :zcepanje: :zcepanje:

Добро, није да баш толико зазирем. Него ме чудило да на само једну адресу н Yahoo од свих које знам да ус код њих, дође то неко обавештење о замени безбедоносних информација, од стране Микрософта.
Кога није појео Патрицио Брамбило, тај је отпоран на све.

Back