kako?

ne bih znao, još nisam čuo da ženska priča dobro o bivšem, ako je popila pedalu onda je vaki naki, ako je on popio pedalu onda je dooobar... znate, doooooobar je on ali... i tu moraš da pomisliš da je neka pichkica ili ko zna šta, tako da...

Uvek treba izaći iz nekog odnosa pre nego što se zamrzite, tako da treba pričati i korektno, normalno da ne možeš reći da je on idealan, da jeste i dalje bi bila sa njim, ali svakako me uvek odbijalo i to "on je ovakav, onakav, onakav", onda razmišljam ovako: "ili si ti ekstremno glupa, pa te dotični nasankao" ili "Ovo je mantra kojom se brani, sutra sam i ja takav", što svakako ne bi vodilo daljoj priči. A i pljuvanjem na bivše ste pljunuli na sebe. :)

Uvek treba izaći iz nekog odnosa pre nego što se zamrzite, tako da treba pričati i korektno, normalno da ne možeš reći da je on idealan, da jeste i dalje bi bila sa njim, ali svakako me uvek odbijalo i to "on je ovakav, onakav, onakav", onda razmišljam ovako: "ili si ti ekstremno glupa, pa te dotični nasankao" ili "Ovo je mantra kojom se brani, sutra sam i ja takav", što svakako ne bi vodilo daljoj priči. A i pljuvanjem na bivše ste pljunuli na sebe. :)

tacno, samo malo njih to tako vide

Kod mene važi ona "čim si bio/la sa njom/im, nisi ni ti ništa bolja/i"... Jer čim je tebi neko odgovarao, a taj neko je sad ovakav i onakav, ne znam šta si tražila/o sa tom osobom onda na prvom mestu...

to tako mahom i bude, zato i postujem kratke veze, nije odgovarao cao zdravo, al cemu kuknja
al ako godinama zivite i onda pljujes, netreba nista vise, sve si reko o sebi

Back