kako?

Najbolje, jer koliko mozda bili ruzni krajevi, ipak su to osobe i sa kojima je bilo dosta lijepih trenutaka ... to su osobe koje smo izabrali zbog odredjenih kvaliteta ... pljuvati ih je ravno pljuvanju samog sebe, ustvari to kad i radimo, tad smo i najmalodusniji, htjeli mi to priznati ili ne.

o mrtvima sve najbolje..
el to važi i za bivše?
ili o njima treba da ispričamo istinu?

Uvek sam mrzeo to "o mrtvima sve najlepse" i to mi bas deluje kao iskupljivanje za neke prethodne pocinjene grehe, a celu tu koncepciju ne podnosim.

I o bivsima samo istina i samo istina, ali ni to ne treba da bude na oglasnoj tabli i sve detaljno naravno.:kafa:

Ni laž ni istina!
Ćutanje je zlato!
Ako kažem loše svako će pomisliti da sam pristrasan.
Ako kažem dobro, pomisliće "zašto onda niste zajedno?"

ribar,aj se kladimo da sam ja više ribe upecao od tebe?

- - - - - - - - - -

ali ne mrežama i strujom,ja znam da ste se vi pokvarili,već onako pošteno na pecaljku i udicu

Ljudi su podeljeni oko toga, i idu sa onim "ako tako prica o bivoj kako ce o meni da prica sutradan ako raskinemo".
Ja se trudim da ne koristim teske reci i da preskocim neke previse intimne detalje iz neseg odnosa, ako vec pricam sa nekim o tome sa kime nisam blizak.

E sad, ako je neki prijatelj, mogu da dam vise informacija, sta i kako, zasto, mada i tada gledam da to prodje bez vredjanja.

Back