Kako ...

Gicko evo ovo mi kupi za..........znas ti za sta.....
4.jpg

A ja sam raskinula bas 10-ogodisnju vezu,pa cak i veridbu u 28 god,tacnije pre 1 god.Takodje sam Lav,hehe,ne muvaju me ozenjeni ali me strasnoooooo muvaju klinci.OD tada sam imala jednog regularnog decka i veza je bila uzasna jer ja nisam pristajala ni na kakav kompromis.Decko je popizdeo.ALi nije hteo nikako da me ostavi.Ja sam na kraju njega odgonila na jedvite jade.
Ako stvarno ima razloga da to uradis,pripremi se na usamljenost i veliku kolicinu sebicnosti koju ces osecati. :cry:
Bice ti sve ravno i`ebace ti se za svakog. :twisted: MOgu ti reci da je strasno i da to mozes prebroditi samo ako imas prave prijatelje.KAO JA !!!
ZIVELI MOJI PRIJATELJI !!!!
Amin :P :P :P

Selena:
lavica76:
...reci zbogom nekome posle vise od 10 godina veze, jer iako ste svesni da je to pre svega navika, ipak se pitate da li je prava odluka, a i to je ceo vas zivot????
Da li je nekada neko od vas bio u slicnoj situaciji?

A ljubav, nisi napisala da li ga voliš ili ne?
Navikneš se i posle godinu dana, a ne deset.

Pa naravno da ga volim, na neki nacin, samo sto vise nisam sigurna da li je to ono pravo...

lavica76:
...reci zbogom nekome posle vise od 10 godina veze, jer iako ste svesni da je to pre svega navika, ipak se pitate da li je prava odluka, a i to je ceo vas zivot????
Da li je nekada neko od vas bio u slicnoj situaciji?
Vidi ovako moj kum je bio u slicnoj dilemi pre par godina ......Ali on je odrzao tu vezu i ozenio se ,nakon godinu ipo su se razveli jer je shvatio da on nju IPAK NE VOLI. Sve je bilo haoticno ali njima je nedostajalo ljubavi ,sve je bila navika....Zato moras sebe preispitati sta ti zelis od sebe i za sebe a odluka je tvoja il` si se zajeb..la il` si zazivela punim plucima .... :D :D

Back