Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dejanxyz:Hteo bih da pocnem da ucim programiranje,pa me zanima sledece:
1.Na koje pravce se deli programiranje i kojim redom se uce?
2.Koji programski jezik ima najbolji odnos ulozeno vreme/novac?
3.Koji od njih ima buducnost?
Eto toliko...i hvala!
milos12345:a ja se pitam kada ce m$ napraviti nesto normalno za programere a ne da stalno komplikuje.........pitam se gde ime je kreativnost koju imaju ljudi iz borlanda

dejanxyz:Hvala na iscrpnim informacijama.Interesuje me jos nesto;da li je za rad sa c++ potrebno poznavanje c i u kojoj meri?Sta bi jos bilo dobro da koristim od literature(osim gore navedene)?
obrati pažnju na pokazivače, možeš da učiš ili iz knjige za C ili iz knjige za C++, isto je. Razgraniči šta je to pokazivaš, a šta je ono na šta pokazivač pokazuje. Šta je to statički, a šta dinamički alocirana memorija...
nauči da pišeš/koristiš klase i sve ostalo vezano za njih (nasleđivanje, enkapsulacija...)
Navikni se (ako već nisi) da čitaš literaturu na engleskom. Naši prevodi su smešni! Na web-u imaš dovoljno literature... Kad god naiđeš na neki problem, traženje rešenja počni od http://groups.google.com 99% ćeš naći rešenje (naravno, kada naučiš kako se rešenje traži :wink: )
Čitaj što više... Čitaj sve što ti padne pod ruku... i uči!MickeyMouse:Sada (pod .NET-om) za minut napraviš komponentu kakvu hoćeš (sa tri dana učenja .NET-a čak i ako ništa nisi znao pre toga)... a, ako si probao da učiš COM, sigurno si video da nije mnogo teško da se nauči, ali da se primeni (bez grešaka)... treba dosta vremena!![]()
milos12345:dobro, ja sam mislio na mfc......to je nesto najgroznije sto postoji, a uz to nema puno veze sa oop-om....morash mnogo da se namucish da bi neke osnove u njemu uradio, zar ne?
tako da koristeći Win32 API (ako umeš :wink: ) možeš da uradiš sve što poželiš.