Kako..

Kada neko postane deo tebe u meri da ne znaš gde počinješ ti, a gde ona, kada si prepleten sa njom svakom mišlju i udahom, onda svaki recept propada a vreme ne čini ništa. Bol ostaje.

kako ne volim kad ljudi "zbog ljubavi" overe od lekova
pa posle idu unaokolo i hvale se time.
bedno, bedno kamčenje pažnje.
naturanje krivice.
bedno.

muskarac ne zali osim ako nije bila prava (al sta je prava sad :roll: hm nema sniketa ne znam zastoal da vide sta drugi rade ne bi trebao da se stidi ;) :lol: )

a i ta sto je prava - prava je za drugoga ,ne za tebe a
q se oseti ma koliko se pravila (po karakteru)

Uh, progutala sam saku nekih lekova kada me je ostavio. Nisam mogla da se smirim 3 dana, grrr kada se samo setim.
Posle je sve bilo u redu. Naucila sam uz to jos jednu vrednu lekciju - nemojte lekove piti na saku z:lol:, inace ce tiba da boli jako.z:(

Ovo je dovoljan razlog da nekog automatski prebolis...Samo pomisli kakva je to osoba koja je ucinila da ti popijes saku tableta, ej! Taj neko verovatno ni ne razmislja o tebi, a kamo li pije tablete (znam da je surovo, ali nadam se da deluje osvescujuce), prema tome takva osoba ne zasluzuje ni da se suza pusti zbog nje/njega!

Ovo je dovoljan razlog da nekog automatski prebolis...Samo pomisli kakva je to osoba koja je ucinila da ti popijes saku tableta, ej! Taj neko verovatno ni ne razmislja o tebi, a kamo li pije tablete (znam da je surovo, ali nadam se da deluje osvescujuce), prema tome takva osoba ne zasluzuje ni da se suza pusti zbog nje/njega!

z:) e i mene je to spasilo...ludilo ranih dvadesetih, prva ljubav, sruseni snovi...puna saka bensedina....jedno fino onesvescivanje....budenje sa velikom tackom na ludilu....dobra skola, dobar rez.....e to mi je bas i trebalo...posle je sve islo lako.....z:mrgreen:

a kako ja volim kad imamo ovako pametnu decu.
hajde objasni, da tetka parka bolje shvati.

hvala tetka :D

Ako tetka hoce da bolje shvati, prvo mora da shvati da nije pokupila svo iskustvo ovog sveta (bez obzira sto je tetka :D ).
Draga teta parka, pisem polako jer znam da sporo citas. Molim te procitaj lepo oba moja posta koja se odnose na lekove. Zatim povezi to sto si procitala, sa tvojim komentarom u kojem je svaka druga rec bedno :D. Na kraju, pokusaj da odgovoris sebi kako se ja to ''hvalim'', kakvo su to ''kamcenje paznje'' i ''naturanje krivice'' u pitanju.
Ja sam samo iskreno u par reci prepricala jedan svoj dozivljaj jednog raskida, ne da bi se hvalila, niti sam tada tim cinom tr4azila paznju ili naturala nekome krivicu. To je bio trenutak slabosti, a ne moj nacin suocavanja sa problemima :D

necu se mesam,ali red je da primetim:
neka tebi Bog da da dozivis da i ti budes tetka jednog dana
sasvim je besmisleno nekoga prozivati za godine jer time bi opovrgao i osujetio prirodne zakone
i neciji fizicki izgled, kao nasledje ili bolesti, to covek ne bira, ne odredjuje i nije produkt njegovog delanja.
kao sto je glupo, nekoga prozivati zbog mladalackog neiskustva i svemoci, kao da zaboravljaju sa godinama kako je to bilo kada su oni bili mladi.
ili toliko strahopostovati neciju lepotu da sve ostalo nije vazno
ima toga na pregrsht

Poslednja izmena:

Back