Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JuLiaaaa:Kako prepoznate kada vas je partner prevario?Da li je potrebno da prizna ili se jednostavno vremenom provali?
:x :xSteffan:JuLiaaaa:Kako prepoznate kada vas je partner prevario?Da li je potrebno da prizna ili se jednostavno vremenom provali?
Prati promene na genitalijama... ahahahah... bljak..![]()
Snezna_kraljica::x :xSteffan:JuLiaaaa:Kako prepoznate kada vas je partner prevario?Da li je potrebno da prizna ili se jednostavno vremenom provali?
Prati promene na genitalijama... ahahahah... bljak..![]()
![]()
I meni, ali moram da ostanem moralista i da se zgrazavam na sve! :wink:Steffan:What? Meni je bas smesno...![]()
A ti, mala, ostavi Steffana na miru, on je zauzet covek! Nemoj da bude posle da ti nisam rekla...tamo sam gde....:What? Meni je bas smesno...
i jesto smesno kad covek zivi u zabludi..
smejaces se tiko zna
![]()
znam,hehe i ja sam. :wink:Snezna_kraljica:A ti, mala, ostavi Steffana na miru, on je zauzet covek! Nemoj da bude posle da ti nisam rekla...tamo sam gde....:What? Meni je bas smesno...
i jesto smesno kad covek zivi u zabludi..
smejaces se tiko zna
![]()
![]()
:wink:
zasto???Steffan:O oooo... odoh ja odavde...![]()
tamo sam gde....:zasto???Steffan:O oooo... odoh ja odavde...![]()
![]()
mi se samo pod pomazemu u kontroli :wink:
E, i ja sam zauzeta. Vrlo srecno zauzeta. To neki ovde znaju.tamo sam gde....:znam,hehe i ja sam. :wink:
a ti..sta ti radis sem sto kontrolises:wink:
:shock: O Steffanu pricas? Oh... Posledice su vece nego sto sam se nadala........Ronik:Uvucite kandze mackice![]()
He's all MINE!!!![]()
![]()
Snezna_kraljica:E, i ja sam zauzeta. Vrlo srecno zauzeta. To neki ovde znaju.
Fino... Svi smo zauzeti! Pa, sta onda radimo ovde! Gubimo vreme, umesto da se trosimo na ljubav... 8)
:shock:Steffan:Snezna_kraljica:E, i ja sam zauzeta. Vrlo srecno zauzeta. To neki ovde znaju.
Fino... Svi smo zauzeti! Pa, sta onda radimo ovde! Gubimo vreme, umesto da se trosimo na ljubav... 8)
Uh bas si neka...za mene predigra nije gubljenje vremena...
![]()
Snezna_kraljica::shock:Steffan:Snezna_kraljica:E, i ja sam zauzeta. Vrlo srecno zauzeta. To neki ovde znaju.
Uh bas si neka...za mene predigra nije gubljenje vremena...
![]()
A kad cemo da predjemo na stvar?
Snezna_kraljica:E, i ja sam zauzeta. Vrlo srecno zauzeta. To neki ovde znaju.tamo sam gde....:znam,hehe i ja sam. :wink:
a ti..sta ti radis sem sto kontrolises:wink:
Snezna_kraljica::shock: O Steffanu pricas? Oh... Posledice su vece nego sto sam se nadala........Ronik:Uvucite kandze mackice![]()
He's all MINE!!!![]()
![]()
Sto se mene tice - cekam 18h da izadjem sa deckom. Do tad prekracujem vreme ovde, jer mrzim kako vreme sporo prolazi...Solution:Ma svi ste vi zauzeti a stalno 'visite' ovde 8)A ti jos posebno a srecno si zauzeta..pa ako si srecno koji ces onda ovde non stop? 8)
Snezna_kraljica:Sto se mene tice - cekam 18h da izadjem sa deckom. Do tad prekracujem vreme ovde, jer mrzim kako vreme sporo prolazi...Solution:Ma svi ste vi zauzeti a stalno 'visite' ovde 8)A ti jos posebno a srecno si zauzeta..pa ako si srecno koji ces onda ovde non stop? 8)
(Koji je tvoj izgovor? Nema izgovora! Koristi...)
A zasto me ne volis? To mi tesko pada...![]()
Retko ovo nekom kazem, ali... bas si ljigav. I potpuno si me pogresno procenio. Bas me briga sta ti mislis, zaista...Solution:Izgovor? Ja nisam zauzet, a i nisam toliko cesto ako primetis ovde koliko recimo ti. Stalno si ovde devojcice, i pre podne i popodne i nocu...kad god dodjem teme su pune tvojih postova. A ovamo si zauzeta...srecno...malo mi je to kontradiktorno. Vise mi licis na nekog ko ima i previse vremena sa kojim ne zna sta bi a sa druge strane ubedjuje druge a time verovatno i sebe da ima vezu u kojoj sve super funkcionise. Da li? Ili su to samo tvoje zelje i neka vrsta samoubedjivanja 8)
Ko kaze da te ne volim? Ali ko kaze i da te volim? U stvari sam totalno indiferentan 8)
Snezna_kraljica:Retko ovo nekom kazem, ali... bas si ljigav. I potpuno si me pogresno procenio. Bas me briga sta ti mislis, zaista...Solution:Izgovor? Ja nisam zauzet, a i nisam toliko cesto ako primetis ovde koliko recimo ti. Stalno si ovde devojcice, i pre podne i popodne i nocu...kad god dodjem teme su pune tvojih postova. A ovamo si zauzeta...srecno...malo mi je to kontradiktorno. Vise mi licis na nekog ko ima i previse vremena sa kojim ne zna sta bi a sa druge strane ubedjuje druge a time verovatno i sebe da ima vezu u kojoj sve super funkcionise. Da li? Ili su to samo tvoje zelje i neka vrsta samoubedjivanja 8)
Ko kaze da te ne volim? Ali ko kaze i da te volim? U stvari sam totalno indiferentan 8)
Odustajem, ipak sam svesna da te ne mogu svi voleti... jedan manje vise... takav je zivot...![]()