Milan Maksimović
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle moj komšija je slikar, voli da crta, ne prati fudbal. Da li je on homoseksualac? Negde sam čitao da su većina umetnika pogotovo slikari homoseksualci.
Bukvalno sam htela da mu predložim da se ponudi i dobije info iz prve rukePozovi ga piće, proveri.Odakle bre tolika želja da zavirujute u tuđe spavaće sobe??? I šta dobijaš od toga?
Zato što mi se sviđa njegova devojka. On je možda homoseksualac a možda voli oba pola. Sumnjiv je. Kako pravi muškarac može da bude slikar i još da ne voli fudbal? Taj mora da je u najmanju ruku biseksualac. Ja hoću nju da zveknem.Pozovi ga piće, proveri.Odakle bre tolika želja da zavirujute u tuđe spavaće sobe??? I šta dobijaš od toga?
Ja ne pratim fudbal, da li sam gej?
Jedno je čitati a drugo crtati i biti umetnik. Svako pametan čita. Ali crtanje je drugo.Ne mora da znači da je homoseksualac ako voli da čita, da crta, da ne prati fudbal.
Poznavala sam neke slikare koji nisu homoseksualci.
To je drugo.Otvorio si već jednu temu o homoseksualcima
https://forum.krstarica.com/threads/brat-od-devojke-homoseksualac.1041638/
Ne.А, Јел волиш да црташ?
Moj teča je slikar i boli ga uvo za fudbal. Oženjen 100 godina, dvoje dece, šestoro unuka..Zato što mi se sviđa njegova devojka. On je možda homoseksualac a možda voli oba pola. Sumnjiv je. Kako pravi muškarac može da bude slikar i još da ne voli fudbal? Taj mora da je u najmanju ruku biseksualac. Ja hoću nju da zveknem.
Jesi verovatno.Ja ne pratim fudbal, da li sam gej?
Možda je imao seks sa nekim momcima. Samo neće da kaže.Moj teča je slikar i boli ga uvo za fudbal. Oženjen 100 godina, dvoje dece, šestoro unuka..
Nije, to je slično i pokazuješ sve simptome homofobijeTo je drugo.
Zato što mi se sviđa njegova devojka. On je možda homoseksualac a možda voli oba pola. Sumnjiv je. Kako pravi muškarac može da bude slikar i još da ne voli fudbal? Taj mora da je u najmanju ruku biseksualac. Ja hoću nju da zveknem.
Tačno sam predosetila ovakav komentarMožda je imao seks sa nekim momcima. Samo neće da kaže.
Zato što mi se sviđa njegova devojka. On je možda homoseksualac a možda voli oba pola. Sumnjiv je. Kako pravi muškarac može da bude slikar i još da ne voli fudbal? Taj mora da je u najmanju ruku biseksualac. Ja hoću nju da zveknem.
Možda si i ti samo nećeš da kažešMožda je imao seks sa nekim momcima. Samo neće da kaže.
Ko kaže da nemam devojku? Možda ih imam 10.On homoseksualac a ti nemaš devojku?
Stvarno ne znam šta da mislim...
Kao ti šta si se poverio.Treba da ga otvoriš u razgovoru, poveriće se.