Kako znati da je prijateljstvo pravo?

Moon Child:
ne bih rekla da mozemo uciti na tudjim greskama... nazalost jer bi u suprtnom bilo mnogo lakse.
jednostavno, imam utisak da moras da se opeces da bi nesto zapamtio i naucio. ali mozda nisam u pravu, ne znam...

Swan...eh...nostalgija
Moze se uciti na tudjim greskama itekako.
Medjutim najveci je problem kad se NE ucis na svojim greskama (uvek mislim da je neke ljude moguce promeniti i uvek samo sebi glupost napravim).

E sad ako ti ne vidis sta se tom drugom desilo cesto se desava i da ne verujes da je sve tako, pa kazes, nece nista biti, a ono...bas onako.

@bleach
U pravu si za to da sa prijateljem mozes da se zblizis i bez nevolje. Ali nije to to.
Bez obzira koliko te neko ceni ili postuje ili voli (ili ti njega) razlika je mnogo uocljiva kada vas nevolja jos vise zblizi i jos vise spoji. Iako to ocekujes od nekoga ti opet imas mnogo vise poverenja i njega no pre. Zasto, to mi nikad nije bilo jasno.

bleach:
eh... zashto nam je potrebna samo nevolja da neshto skapiramo?

Nije uvek, mislim bilo bi divno kada bismo sa prijateljima delili samo lepe stvari, ali to tako ne ide.....kada neko sa tobom podeli i ruzne trenutke znash da ti necje okrenuti ledja kada ti zaista buse trebao/la.Na zalost ne postoji garancija za prijateljstvo.Zamislite kada bi neko osiguravajucje drushtvo osiguralo prijateljstva.....shta mislite, da li bi bankrotirali?

Moon Child:
ne bih rekla da mozemo uciti na tudjim greskama... nazalost jer bi u suprtnom bilo mnogo lakse.
jednostavno, imam utisak da moras da se opeces da bi nesto zapamtio i naucio. ali mozda nisam u pravu, ne znam...

Swan...eh...nostalgija
eh, bash si pravi glagol upotrebila... opechesh. mislim, ako se neko vecj opekao, ti znash da ne treba da dirash vrelu ringlu, da cje boleti, da cje ti ostati ozhiljak... shta morash sama da pipash i da se 'uveravash'. iskoristi iskustvo drugih... (8

eh, 'vata me to u poslednje vreme. :p
Кулиража:
Moze se uciti na tudjim greskama itekako.
Medjutim najveci je problem kad se NE ucis na svojim greskama (uvek mislim da je neke ljude moguce promeniti i uvek samo sebi glupost napravim).
slazhem se.
Кулиража:
@bleach
U pravu si za to da sa prijateljem mozes da se zblizis i bez nevolje. Ali nije to to.
Bez obzira koliko te neko ceni ili postuje ili voli (ili ti njega) razlika je mnogo uocljiva kada vas nevolja jos vise zblizi i jos vise spoji. Iako to ocekujes od nekoga ti opet imas mnogo vise poverenja i njega no pre. Zasto, to mi nikad nije bilo jasno.
znam, kapiram. zashto? ljudi smo? valjda...
immortalgirl:
bleach:
eh... zashto nam je potrebna samo nevolja da neshto skapiramo?
Nije uvek, mislim bilo bi divno kada bismo sa prijateljima delili samo lepe stvari, ali to tako ne ide.....kada neko sa tobom podeli i ruzne trenutke znash da ti necje okrenuti ledja kada ti zaista buse trebao/la.Na zalost ne postoji garancija za prijateljstvo.Zamislite kada bi neko osiguravajucje drushtvo osiguralo prijateljstva.....shta mislite, da li bi bankrotirali?
ma kapiram ja sve to, ok...
~Na muci se poznaju junaci.~ :p znam to...
ali opet... sve to shto govorite ne uverava me ni u shta. opet, ako neko s tobom pregura neshto, to mozhe povecjati poverenje medju vama. a opet, mozhda je neko ko ti se nikada nije 'dokazao' na taj nachin (jer nije imao prilike ili iz ko zna kog raloga) u stvari prava osoba. blbh...

jednostavno osetis kada je neko pravi prijatelj. nekoko se razumete. ja moju najbolju drugaricu poznajem otkad znam za sebe, znam svaku misao koja joj prodje kroz glavu, mogu da zavrsavam recenice umesto nje. ona me najbolje razume. i znam da me nikada ne bi zajebala i uvek je tu za mene. i sto je najbolje, nismo ljubomorne na druge prijatelje jer obe znamo da je ovo nesto posebno i vecno. mogu da nas zamilim kao matore babe. nemogu da zamislim svoj zivot bez nje. e to ti je pravi prijatelj.

Back