Kako žene vole?

Statistika nista ne dokazuje. I upravo po definiciji podrazumeva da se svi ne uklapaju u rezultate. Rezultat je i koliko se ne uklapa. Ali recimo 50% da i sl. Ja upravo to i objasnjavam.

Mislim i da nismo na isti nacin shvatili temu pa se nadam da ce se patak uskoro pojaviti.

A sto se tice one moje teme, ona konktretno moze bas da ima svrhu. Moje je misljenje da kad bi se malo spustili na zemlju bilo bi nam jednostavnije.

Tuzni_patak:
Kaže jedna izreka:
muškarac će najbolje shvatiti kako žena oseća , kad mu žena puši.

I on tada kao i žena dok vodi ljubav žmuri i uživa.

Kako se tada osećaju muškarci , oni to znaju.
I muški , šta vi mislite o ovoj izreci...
Da li su žene onakve u ljubavi , kakvi ste vi dok i posle pušenja.....

Sta si ti pesniče hteo da kažeš, da mi je znati.

Tuzni_patak:
Kaže jedna izreka:
muškarac će najbolje shvatiti kako žena oseća , kad mu žena puši.

I on tada kao i žena dok vodi ljubav žmuri i uživa.

Kako se tada osećaju muškarci , oni to znaju.
I muški , šta vi mislite o ovoj izreci...
Da li su žene onakve u ljubavi , kakvi ste vi dok i posle pušenja.....
Ne slazem se sa ovim, sto se mene tice. Mislim da se ne moze porediti. Mada je pribliznije od klasicnog sexa. :wink:

Neke korekcije i zapažanja....

-Frozen je rekao da je seks "bolji". Posledica hijararhijskog nipodaštavanja onoga što nije naše....
Ne radi se o bolji nego o drugačiji....
-Reč osećati , nije upotrebljena kao osećati prema ili ka, već osećati lično....
Tako da pušenje ovde nije merilo niti za merenje seksualne želje kod žene i želje koju želi da ispolji.
-Tačno je da ne možete proceniti tačno kakav je osećaj nečega što niste osetili , zato postoji reč "dočaravati".

Postoji izreka koja prevedeno "novom" terminologijom glasi.

Da bi muškarac sebi dočarao kako se žena oseća dok vodi ljubav, najbliže će to učiniti dok mu neka dobro puši (nisam siguran da li u orginalu ide stojećki ili ne, izvinjavam se....).
Kod dočaravanja logika je zasnovana na ličnim "doživljenim" , pa nije toliko upotrebljiva....niti uvek dosledna....
Kako slepcu dočarati boje, možda preko zvuka i "boje" zvuka, tj. envelope....

P.S. možda ima veze što muškarac žmuri tada. To se zove ispoljavanje na manifestacionom , kao što se glupost ocenjuje od strane inteligentnog , ne na osnovu utiska već na osnovu manifestacije kod posebno izazvanog podsticaja....

Back