Ne brini se nacice one tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini se nacice one tebe.
mora da je bilo fantastično, čim nisu imali drugih tema za razgovorKako to misliš - propalo veče !?
Kak'i propalo !
A, snoškica....?
Sinoc sam trpao jednu omladinku i posle obavljenog posla krene kokosh onako iz kreveta da se raspituje kako sam zadovoljan i kako joj je bio umetnicki dojam.Iskreno receno nije bila losha ali daleko je to od onoga sto ona misli da jeste.Posto znam da zenska sujeta cini cuda i da su zene kompleksasice do bola resih da je stavim na probu .Devojana sa visokim misljenjem o sebi ( koje je realno bez nekog posebnog osnova) samodeklarisana kao demokraticna po difoltu pokazala je sve najgore osobine kad je saslusala moju kriticku ocenu njenih atributa i sposobnosti u krevetu ali i izvan njega.Otvorio sam limenku piva otpio par gutljaja i zapalio cigaretu i posmatrao je kako histerise jer sam je ocito pogodio u centar sujete.
Prvo je besnila i penila odrzala kraci traktat kako je ona neka super riba i ostale budalastine , a kad je dobila preko njokalice posto nije htela da ucuti onda je onako tragikomicno cmizdrila i pricala kako me iskreno volipa je za tu losu glumacku rolu od mene dobila nogosut i prkno jer me zenske suze uvek asociraju na neku podvalu.Malopre me je saletela u gradu sa svakojakim izvinjenjima i pozivom da odemo na rucak i da o svemu ponovo prodiskutujemo.Naravno otkacio sam je ono na jedan direktno joj sasuvsi u lice da me histericne lude uopste ne zanimaju.
Stvarno su zene teske kokosi i glupace koje ne podnose realnu kritiku.
Pazi da te zena kojim slucajem ne uhvati kako citas ovu literaturu mozes da stradas.
I sta je bilo kad si se probudio ?![]()
Мене занима зашто им не кажеш пре секса шта мислиш о њима,пошто си мачо мен?