Kako zene kazu nekom da je ruzan a da ga ne povrede

Pamtim jednu koja sve fino okolišala a ja nisam kapirao i došli smo do toga da bukvalno kaže: 'Jel treba da ti nacrtam?' Ljudi su čudnovati, ne ulaze u neke priče sa namerom da budu odbijeni i teško je predvideti kako će se poneti nakon što budu, zato se valjda i okoliša sve sa namerom da sami shvate umesto da budu suočeni sa time i time izbegnu moguće neprijatne situacije. Barem dok se ne stekne iskustvo, kako odbiti tako i kako biti odbijen.

sta me briga, ruzan sam al imam enormno veliki penis i kesh! <3

Ondak nemaš problem-skrljaš sam sebi u bulju,a keš čuvaš za stare dane...:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

Deda- momak :lol:

Inace meni je najteze bilo da odbijem fine momke koji su mi pisali pesme i slikali, imam i jedan cd sa muzikom koju je decko svirao... te umetnicke duse... njima sam uvek pricala da je za njih bolje da ne budu sa mnom i tako neke gluposti.
Kako sam bila ogranicena, odbijala sam te dobre momke, a kreteni su mi se svidjali.:dash:

Pokazala si im da si veći umetnik od njih?;)
Kad ti se posreći ponovo,umetnički ga ščepaj da nema šanse da mrda...:mrgreen:

Pamtim jednu koja sve fino okolišala a ja nisam kapirao i došli smo do toga da bukvalno kaže: 'Jel treba da ti nacrtam?' Ljudi su čudnovati, ne ulaze u neke priče sa namerom da budu odbijeni i teško je predvideti kako će se poneti nakon što budu, zato se valjda i okoliša sve sa namerom da sami shvate umesto da budu suočeni sa time i time izbegnu moguće neprijatne situacije. Barem dok se ne stekne iskustvo, kako odbiti tako i kako biti odbijen.

Da, jeste to malo problem. Drag ti je i sve, vidis fin decko, pa pokusavas sto neznije da mu pokazes da tu ne moze biti nista. Oni drskiji i napadniji, vec otvorenije budu odbijeni.

14650230_1074048386042353_4376103039753411079_n.jpg

Back