Kako zaraditi nesto para

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
46.754
U ova teska vremena, mnogi imaju finansijskih problema.

Ova tema bi mogla da bude mesto gde bi mogle da se razmenjuju ideje ,kako doci do nesto para .

Znaci svako ko vec nesto zna, nesto radi ili ima dobru ideju, mogao bi to da podeli sa ostalima i tako pomogne .

Ja recimo mislim da se moze zaraditi na havarisanim automobilima , ako si dobar automehanicar.Kupis jeftino dva, tri ista modela koja nisu u voznom stanju i od njih napravis jedan dobar auto.Prodas ga lepo i eto profita.
Konkretno, ko voli Porse a nema para da kupi nov,kupi jedan slupan s preda, jedan od pozadi i eto dobrog auta za jeftine pare.

-Da, reci ce neko - ali sta cemo sa onima koji nisu dobri automehanicari ?Ili ko zivi tamo gde nema puno Porsea?

Mozda bi ova tema mogla da pomogne.

Informacija je uvek imala svoju vrednost a sada imamo i mogucnost.

Hajmo dakle.
Daj nesto da bi nesto i dobio.

Poslednja izmena:
Problem je sto svako moze da napise u svom domenu.

Najplaceniji i najlakse da zaradis kintu je da budes nesto vezano za IT. Nadjes posao u USA i sedis u Srbiji. Radis preko racunara i bole te uvo. Barem 3-4k$ meecno i vozi.
Svakako nesto "online" raditi za USA je ubedljivo najbolje.

Ako si mehanicar onda najbolje da uvezes old timere i da ih prepravljas tako mozes najvecu kintu da zaradis.

Najplaceniji i najlakse da zaradis kintu je da budes nesto vezano za IT. Nadjes posao u USA i sedis u Srbiji. Radis preko racunara i bole te uvo. Barem 3-4k$ meecno i vozi.
Svakako nesto "online" raditi za USA je ubedljivo najbolje

Ako si mehanicar onda najbolje da uvezes old timere i da ih prepravljas tako mozes najvecu kintu da zaradis.

daj neka uputstva ako imas.

Ova tema bi mogla da bude mesto gde bi mogle da se razmenjuju ideje ,kako doci do nesto para .

Znaci svako ko vec nesto zna, nesto radi ili ima dobru ideju, mogao bi to da podeli sa ostalima i tako pomogne .

Ja recimo mislim da se moze zaraditi na havarisanim automobilima , ako si dobar automehanicar.Kupis jeftino dva, tri ista modela koja nisu u voznom stanju i od njih napravis jedan dobar auto.Prodas ga lepo i eto profita.
Konkretno, ko voli Porse a nema para da kupi nov,kupi jedan slupan s preda, jedan od pozadi i eto dobrog auta za jeftine pare.

-Da, reci ce neko - ali sta cemo sa onima koji nisu dobri automehanicari ?Ili ko zivi tamo gde nema puno Porsea?

Hajmo dakle.

A brt al se naradi ;-)...mnogo lakse je uvesti ispravno vozilo samo ako imas coveka ovde da ti salje ..

Svakako nesto "online" raditi za USA je ubedljivo najbolje.

Nista od toga imaju indijci jako dobri za 50$ rade dosta toga ..Sve teske poslove oko programiranja i web dizajna danas oni rade..

uzmeš motiku i u nadnicu kome šta treba od toga se počinje posle kad vidiš koliko je lako brže potrošiti nego sačuvati onda shvatiš i počinješ da ceniš svoj rad, kasnije možete krenuti dalje (ne preko noći i ne odmah)

Hajmo dakle.

jes kujvo pa da mi pokrades ideje. da neam leba posle da jeem

inace uvek ima para samo treba neko da pokupi. svako doba ima svoj biznis. dok mi crkavali od gladi devedesetih neko stekao imperiju..
evo danas, koristite o ove izbeglice. mogu lepe pare da se uzmu na brzinu

Dobar birnis može biti uvoz polovnih automobila,
ali samo iz Švajcarske.
Jer postoje razne prevare.
U BiH su, npr, u motor sipali
ulje za menjače.
Moto kao nov, ali zariba posle par stotina km.

Zašto Švajcarska?
Tako se vozilo, ako je za izvoz, mora na tehnički pregled
i oni zamene sve što ne valja, o trošku prodavca (ili ako vi prihvatiote i to da platite).
Kad izlazite iz Švajcarske vrate vam plaćeni porez na promet.
Takav auto je duplo jeftiniji nego kod domaćih dilera.

Poslednja izmena:
Nista od toga imaju indijci jako dobri za 50$ rade dosta toga ..Sve teske poslove oko programiranja i web dizajna danas oni rade..

Nije tako bas. Znam dosta nasih koji rade online. Sede u Beogradu i zaradjuju kao da su u Kaliforniji.

U principu evo jedne fore. Nadjes nekoga u USA i radis na njegov ID. Hocu reci nadjes 100% remote job.
http://www.techfetch.com/JS/JS_view...rce=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed
Javis se na oglas sa necijim drugim imenom i prezimenom i predstavis se kao da si on. Lepo se zaposlis i radis remote za tu firmu. Izguglaj malo 100% remote jobs.
Ne mora da bude samo developer ima i tipa koordinator poslova i slicno.

Ima ljudi koji idu preko da kupuju robu, pa je donose i prodaju ovde.

Neki ne idu daleko. Odu do Novog Pazara i tako se snabdevaju. U Novom Pazaru ima dosta turske robe.
Isto sam cuo i za Suboticu.

- - - - - - - - - -

Da je mislio na motiku ne bi postavljao pitanje ovde na krstarici

Sta fali motiki?

Sve sto je profitabilno ,dolazi u obzir.

Znaci ako ima negde da se motika, dajte informaciju. Ima ljudi koji su tome vicni.

Poslednja izmena:
Ovu temu za ideje,moze da iskoristi neko od programera ko zna da napravi sajt; pa kad sajt ozivi, moze lepo da zaradi od reklama.

Znaci nesto kao novine gde svako moze besplatno da objavljuje svoje oglase i sl

Tako ce trgovci uvek znati gde je sta jeftino, gde je sta skupo...gde cega ima, gde cega nema itd.

radnici ce znati gde da traze posao a gde ga nema. Znaci jedan tel poziv i stvar resena.

ja ne izmisljam toplu vodu.Ovakvi sajtovi uveliko postoje u svetu.

Znaci ne ides da lutas i trazis posao, nego dodjes na net i dobijes informaciju.

Poslednja izmena:
Деси Грућа, јебемли ти панаију?

Нема се, а? Требају ти идеје?

Еве ти једна. Иди у Вранцуску, сад су бербе тамо, бере се грожђе и остало воће. Ал то сад треба ових дана да кренеш, што пре.

9 евра ти је сатница. Оди на југ Вранцуске у неко село, седи у кафану и само питај некога има да ти објасне де треба да идеш. Е сад, ак не знаш чемерички или вранцуски језик, онда не можеш нигде, седи ту у Гружи шта да ти радим.

Посо је лако да се добије тамо, фали им радника, примају и оне на робији што су били. Само треба да се ради и требо би да баталиш ракију неко време.

Мени да је потребно ја би најпре ишо тамо, али сасвим ми добро иде овде у задње време, откако је честити Вожд дошо на чело Отечества.

Dobar birnis može biti uvoz polovnih automobila,
ali samo iz Švajcarske.
Jer postoje razne prevare.
U BiH su, npr, u motor sipali
ulje za menjače.
Moto kao nov, ali zariba posle par stotina km.

Zašto Švajcarska?
Tako se vozilo, ako je za izvoz, mora na tehnički pregled
i oni zamene sve što ne valja, o trošku prodavca (ili ako vi prihvatiote i to da platite).
Kad izlazite iz Švajcarske vrate vam plaćeni porez na promet.
Takav auto je duplo jeftiniji nego kod domaćih dilera.

Ne isplati se Svajcarska..Ako oces nesto dobro za malo para ili Beneluks ili Skandinavija..Oba slucaja je lako proveriti stanje km i zakonom kaznjivo vraćanje km a plus imaju najocuvanija vozila ne vozi se kao u Nemackoj ravnice servisi ok...Tim sam se bavio 10g..Ali je tesko bez coveka gore koji treba da se krece i pronalaIi dobre ponude..Problem je sto ovi sto uvoze u Srbiju uvoze vecinom krseve jel jednostavno nisu tu i svi dealovi povoljni se rešavaju bez oglasa

Деси Грућа, јебемли ти панаију?

Нема се, а? Требају ти идеје?

Еве ти једна. Иди у Вранцуску, сад су бербе тамо, бере се грожђе и остало воће. Ал то сад треба ових дана да кренеш, што пре.

9 евра ти је сатница. Оди на југ Вранцуске у неко село, седи у кафану и само питај некога има да ти објасне де треба да идеш. Е сад, ак не знаш чемерички или вранцуски језик, онда не можеш нигде, седи ту у Гружи шта да ти радим.

Посо је лако да се добије тамо, фали им радника, примају и оне на робији што су били. Само треба да се ради и требо би да баталиш ракију неко време.

Мени да је потребно ја би најпре ишо тамо, али сасвим ми добро иде овде у задње време, откако је честити Вожд дошо на чело Отечества.

Eto ;ko ima nekoga u Francuskoj ,moze da ga zamoli da vidi za tamo, da ide da bere grozdje.Oni to objavljuju u oglasima.
To je nesto konkretno.Pa moze da povede i druga ,drugaricu koja oce da bere...

Poslednja izmena:
Nije tako bas. Znam dosta nasih koji rade online. Sede u Beogradu i zaradjuju kao da su u Kaliforniji.

U principu evo jedne fore. Nadjes nekoga u USA i radis na njegov ID. Hocu reci nadjes 100% remote job.
http://www.techfetch.com/JS/JS_view...rce=Indeed&utm_medium=cpc&utm_campaign=Indeed
Javis se na oglas sa necijim drugim imenom i prezimenom i predstavis se kao da si on. Lepo se zaposlis i radis remote za tu firmu. Izguglaj malo 100% remote jobs.
Ne mora da bude samo developer ima i tipa koordinator poslova i slicno.

Da na neciju poreznu da radis;-) hehe.Nzn kako je u USA al u Skandinaviji to ni u ludilu ti neko ne bi dao..Ako pricamo o legalnom poslovima ako ne onda je moze i kalas u gepek 2k € po komadu

Radnici će znati gde da traže poso?A kako bi bilo isti sajt napraviti ali malo više profesionalno npr.oglas neko traži poso držanje časova ali da kaže šta je po zanimanju neki inž.ili ušitelj,profesor-ka ili šta već.Mislim da bi uspeo i sajt gde neko traži nekog da mu reši neki tehnički problem ali nezna ko to zna tj.ko
se bavi odrewđenom problematikom tako nebi došlo do velikog lutanja tražeći određenog stručnjaka.

pa evo ja vec mjesecima radim i zaradjujem preko neta... dosta sam bila nepovjerljiva, ali sam naisla na ekipu koja vec to radi i ono sto mi je bilo bitno je da nema nikakvog davanja para za neke clanarine ili mazanja oci da cu odmah da zaradim hrpu para... naravno, nista se ne moze zaraditi u trenu, treba raditi i zaraditi
potrebno je samo prosjecno znanje engleskog jezika i ulozeno vrijeme... ja sam odusevljena.. naravno, pocetak nije lak, ali sad je super kad se covjek uhoda... a i super mi je sto sam kuci i zaradjujem
nekako imam osjecaj da je buducnost bas u radu na netu
tko hoce, slobodno se moze prikljuciti... radi se o rjesavanju zadataka na netu, od analiziranja clanaka, slika, videa, prepisivanja racuna, i takvih slicnih stvari... tko se uhoda moze raditi i testiranje web aplikacija (nije komplicirano) ...jedino je u pocetku smor, nema u pocetku zarade nego je cilj da se unaprijedis, nekome treba par dana, nekome mjesec dana,... eto, i to nekome moze biti dobra opcija za zaradu

pa evo ja vec mjesecima radim i zaradjujem preko neta... dosta sam bila nepovjerljiva, ali sam naisla na ekipu koja vec to radi i ono sto mi je bilo bitno je da nema nikakvog davanja para za neke clanarine ili mazanja oci da cu odmah da zaradim hrpu para... naravno, nista se ne moze zaraditi u trenu, treba raditi i zaraditi
potrebno je samo prosjecno znanje engleskog jezika i ulozeno vrijeme... ja sam odusevljena.. naravno, pocetak nije lak, ali sad je super kad se covjek uhoda... a i super mi je sto sam kuci i zaradjujem
nekako imam osjecaj da je buducnost bas u radu na netu
tko hoce, slobodno se moze prikljuciti... radi se o rjesavanju zadataka na netu, od analiziranja clanaka, slika, videa, prepisivanja racuna, i takvih slicnih stvari... tko se uhoda moze raditi i testiranje web aplikacija (nije komplicirano) ...jedino je u pocetku smor, nema u pocetku zarade nego je cilj da se unaprijedis, nekome treba par dana, nekome mjesec dana,... eto, i to nekome moze biti dobra opcija za zaradu

Potreno samo prosečno znanje engleskog i uloženo vreme???Sa time se nebi složio,jedino da se može od kuće raditi i biće sve više poslova.

ne razumijem sto se ne slazes?
nisam morala uloziti svoj novac, svaki dan samo ulazem svoje vrijeme u rjesavanje zadataka... trenutno npr. radim dva zadatka.. usporedjujem etikete vina i etnicku pripadnost u firmama, sve je slikovito (procjenjujem fotografije)... osim sto su upute na engleskom...

ne razumijem sto se ne slazes?
nisam morala uloziti svoj novac, svaki dan samo ulazem svoje vrijeme u rjesavanje zadataka... trenutno npr. radim dva zadatka.. usporedjujem etikete vina i etnicku pripadnost u firmama, sve je slikovito (procjenjujem fotografije)... osim sto su upute na engleskom...

Ukoliko radite neke zadatke onda može(napominjem da ništa neznam o vinu ili o etiketama)ali pretpostavljam da je uvek potrebno neko znanje ili škola za određeni poso a to nemože svako.Što se tiče poslova od kuće je moguće to se slažem recimo matematika,elektrotehnika,razne konstrukcije,elektronike puno drugih stvari ali je uvek potrebno znaje iz neke oblasti ali takvih nema jer oni već rade.

Добри стари проверени NeoBux је одлична инвестиција. Не тражи никакво улагање унапред, исплаћује редовно. Најбољи посао је када сакупите велики број реферала што рентираних што укључених. Неки зараде и до хиљаду долара месечно. Исплата на PayPal.

Па пробајте.

Back