Unapred hvala ako znate odgovor na postavljeno pitanje!xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
orocis u banku tih 10000e pa sledece godine, opet istu cifru plus dobitak od kamate, pa opet isto sledece godine i svaki put tako::::::::do 500.000e
...i nakon 150 godina imaces 500 000 eur.
Klasika.postavljac teme igra Sony dok se ovde raspravlja...
Prvo, moras naci lokaciju i na nju dovuci min. 200 tona starog papira jer je od njega najjeftinije praviti novine, zatim, moras napraviti zgradu u kojoj ce sve to stajati, treba da bude visoka da ljudi misle da je to neka ozbiljna fabrika.MOras napraviti i dobar parking ako dodje neka ekskurzija da vidi kako izgleda fabrika novina.Onda, moras nabaviti dobre masine za proizvodnju novina, najbolje je da su nove i da su skupe jer skupe bolje rade od jeftinih, to moras imati na umu.Onda moras napraviti i pomocnu zgradu u kojoj ce biti smjesteni novinari koji ce praviti te novine, ne bi bilo lose kad bi napravio i neku akademiju na kojoj bi se skolovali ti novinari, najjeftinije ti je u sklopu iste zgrade, mozes napraviti i koji stan za novinare ili manji hotel u kome ce da zive novinari koji nisu odatle, a mozes stanove i prodati ili izdati studentima, i tu ubijas lovu.
Kad sve to zavrsis onda se javi opet pa cemo nastaviti dalje...
Dobar dan svima. Prvo što bi želeo, da pohvalim ova blog i temu? Danas se u Srbiji, malo može čuti, da je neko zadovoljan poslom, da napreduje....
Pošto sam završio srednju Umetničku školu, bavim se duborezom i kada bi želeo, da osnujem radnju, odnosno Umetničku radionicu tog tipa, kakva je procedrura?
Unapred sam vam zahvalan, puno pozdrava svim čitačima iz ove oblasti.
Mene zanima da li moze sa oko 5.000e da se otvori butik zenske i muske modernije odece u beogradu. lokal,papiri,roba? da li bi moglo za toliko sve da se ukombinuje?
To veoma slabo ide u Beogradu kako ja znam.
Naravno da nose,ali taj posao je jedanj od najslabije isplatljivijih u srbiji.