Kako zamagliti?

sinnkе:
Ne hvalim se, nego moj prijatelj zeli smuvat curu koja mu se jako svidja, a plasi se da ga kita ne omete u tom poslu.

Ma bitno je da ona njemu ostavi broj a kad dodje do torbanja vec ce zamracit sobu pa ona nece ni videti o cemu se tu ustvari radi.

Ionako se pi,ca rasteze, a ona ne moze znati da li se ona vise ili manje rastegla.

:lol::lol::lol::lol:

"Ma bitno je da ona njemu ostavi broj a kad dodje do torbanja vec ce zamracit sobu pa ona nece ni videti o cemu se tu ustvari radi.

Ionako se pi,ca rasteze, a ona ne moze znati da li se ona vise ili manje rastegla. "

E stvarno, za ovu odvalu dobijas oskara! :lol:

12773_37294_8.jpg

sinnkе:
Da li neko zna kako kamuflirati preveliku kitu?

Zene da li kad vas decko zatrazi broj telefona, da li u tom momentu pogledate dole ili ne?

Zashto kamuflirati, kada se non - stop hvalite kako vam je veliki, debeo i sl...?

A kada upoznajem nekoga, razmenjujemo brojeve telefona i bilo shta slichno.... pokushavam da ga gledam u ochi...

gledacu ga pravoo u oci,jer sam mu deo ispod pojasa odmerila vec odavno,na onom prvom cao...:lol:
ma kakvi...desi se da prodje i vise dana pre nego sto bacim bilo akav pogled dole...jer sam u pocetku toliko ometena njim samim (od pojasa na gore)...kako prica i td...
a kitu neka gurne medj noge..:lol:

sinnkе:
Da li neko zna kako kamuflirati preveliku kitu?

Zene da li kad vas decko zatrazi broj telefona, da li u tom momentu pogledate dole ili ne?
Ako ume nešto zanimljivo ili smešno da priča.....neću ga sigurno gledati međ' noge....a ako je samo lep a glup...odmah kažem "Skidaj gaće....da vidim vredi li trošiti vreme na tebe!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nakad sam bila fina i smerna.....Čoveče....šta učini ovaj Forum od mene :oops:

Back