D
divlja
Gost
Ofarbati ga u crno, a zatim staviti u kofu punu leda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a moze i da zapeva onoW.A.S.P.:а шта ако јој испадне око ?
Gala02:sinke :shock: i to mi je hvala sto sam ti dala predlog? tztztzt!
sinnkе:Ne hvalim se, nego moj prijatelj zeli smuvat curu koja mu se jako svidja, a plasi se da ga kita ne omete u tom poslu.
Ma bitno je da ona njemu ostavi broj a kad dodje do torbanja vec ce zamracit sobu pa ona nece ni videti o cemu se tu ustvari radi.
Ionako se pi,ca rasteze, a ona ne moze znati da li se ona vise ili manje rastegla.
sinnkе:Da li neko zna kako kamuflirati preveliku kitu?
Zene da li kad vas decko zatrazi broj telefona, da li u tom momentu pogledate dole ili ne?
Warden_Assasin:A kada upoznajem nekoga, razmenjujemo brojeve telefona i bilo shta slichno.... pokushavam da ga gledam u ochi...
Aleksej_BASO:Nemoj nas da foliras...![]()
nema da brine... 8-)Warden_Assasin:Sebi u goozu, kad se vetj hvali da je dugachak :wink:
Ako ume nešto zanimljivo ili smešno da priča.....neću ga sigurno gledati međ' noge....a ako je samo lep a glup...odmah kažem "Skidaj gaće....da vidim vredi li trošiti vreme na tebe!"sinnkе:Da li neko zna kako kamuflirati preveliku kitu?
Zene da li kad vas decko zatrazi broj telefona, da li u tom momentu pogledate dole ili ne?
Sad tek vidim da si i ti postavila isto pitanje..Jbg...Warden_Assasin:Da ne uplashi devojchicu![]()
![]()
![]()
sinnkе:Da li neko zna kako kamuflirati preveliku kitu?
Gazdarica:Privezi je uz nogu...
tara623:A zasto bi kamuflirao-preveliku- kitu?![]()