Kako zainteresovati nekog za književnost?

Tebe cudi. A ko si ti, tako pametna da odredjujes sta je spam, sta nije? Poslusala sam neke ideje i eno ga ne ispusta knjigu iz ruke.

Pfff... Ja bar nikog nisam indirektno vredjala, al posto ti vec tako pricas, da te pitam ko si ti da odlucis sta je spam? I da tako kulturna, obrazovana i nacitana pricas na takav nacin sa ljudima? Valjda svako ovde ima pravo da iznese svoje misljenje? Sto mislis da je tvoje bitnije od mog il bilo cijeg, pa se tako obracas nekome koga ne poznajes? A malo pogledaj temu, da su to saveti, super bi bilo, ja sam uvek za to da se pomogne coveku,ono sto sam ja prokomentarisala je 90% komentara koji su klasicno prepucavanje, a sad mi je jasno i zasto je to tako...:roll:
E,da, ovu temu vise necu udostojiti ni pregledavanja, pa ti uzivaj svadjajuci se s 2 ljudima

Poslednja izmena:
Ne, smara me samo da pisem na forumu, pa sam pocela da se igram skupljanja reputacija.

@tema: Hvala vam na savetima, ali da vam iskreno kazem - njega sem posla nista ne zanima, a ne mogu da mu ponudim da cita osnove ekonomije. Inace, on je veoma sladak i smesan. MI caskamo o svemu, ali ja bas nisam za neke dosadne razgovore. Najvise volim kada mi prica kako mu je lepo u vezi sa mnom, kako sam lepa i iskrena devojka. I volim da s emazimo i ljubimo.

Eh, da, nisam mogla da odolim i ovo da ne dodam.A to sta on tebi prica i radi tolko zanima ljude na pf knjizevnost, da je to neverovatno. Svi cekaju samo to da saznaju. Zanimljivo, zona sumraka u Srbiji. Mozda ce za 2-3 str ponovo biti neka 2 prica, al to me vec ne zanima:mrgreen:
Ionako previse vremena potrosih na ovo...

Poslednja izmena:
Pfff... Ja bar nikog nisam indirektno vredjala, al posto ti vec tako pricas, da te pitam ko si ti da odlucis sta je spam? I da tako kulturna, obrazovana i nacitana pricas na takav nacin sa ljudima? Valjda svako ovde ima pravo da iznese svoje misljenje? Sto mislis da je tvoje bitnije od mog il bilo cijeg, pa se tako obracas nekome koga ne poznajes? A malo pogledaj temu, da su to saveti, super bi bilo, ja sam uvek za to da se pomogne coveku,ono sto sam ja prokomentarisala je 90% komentara koji su klasicno prepucavanje, a sad mi je jasno i zasto je to tako...:roll:
E,da, ovu temu vise necu udostojiti ni pregledavanja, pa ti uzivaj svadjajuci se s 2 ljudima

Pihhh, opdustaješ. A taman postalo zanimljivo. Ja navijao za tebe. :cmok:

Back