Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
mllllooooooogo dobar lik...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas ne registrujem jer mi je mozak stao...............opichila me neka nigerka kosharkashkom loptom iz sve snage kao "sluchajno" a videla sam kako me gleda k'o da sam joj poubijala najmilije............kako sam se sruchila na pod.............sve mi crno bilo pred ochima i spavalo mi se............. 8)HELENA33:ako znamo da neko nesto radi iz neznanja ili pogresnog ubedjenja i ne osudjujemo ga zbog istog znachi da ga razumemo... a na taj nacin razumemo samo one koje zelimo... ako o nekom imamo negativno misljenje necemo se ni truditi da ga razumemo... dakle, ja tebe razumem...
gucci_novosadjanka:danas ne registrujem jer mi je mozak stao...............opichila me neka nigerka kosharkashkom loptom iz sve snage kao "sluchajno" a videla sam kako me gleda k'o da sam joj poubijala najmilije............kako sam se sruchila na pod.............sve mi crno bilo pred ochima i spavalo mi se............. 8)
gucci_novosadjanka:danas ne registrujem jer mi je mozak stao...............opichila me neka nigerka kosharkashkom loptom iz sve snage kao "sluchajno" a videla sam kako me gleda k'o da sam joj poubijala najmilije............kako sam se sruchila na pod.............sve mi crno bilo pred ochima i spavalo mi se............. 8)