Malamica20
Početnik
- Poruka
- 10
Ja ne znam je l nesto lose pitati za savjet? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pusti ga vratit ce se al ga nemoj primit sto god poduzeoJa ne znam je l nesto lose pitati za savjet?![]()
Nije ti to najbolja ideja da pokušavaš da ga vratiš.Ne bi raskinuo s tobom da nema neki razlog za to.Ili vam nije išlo dobro u toj vezi,ili je možda shvatio da te i ne voli koliko mu se možda činilo na početku i ima neku drugu u vidu,ili jednostavno ne želi da bude u bilo kakvoj vezi trenutno.Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Da, lose je. Osobu cije odluke ne postujes, ne volis.Ja ne znam je l nesto lose pitati za savjet?![]()
Nikada ne treba vracati starog (bajatog) decka.Nadji drugog,novog,jos boljeg od starog,i glava te nece zaboleti !Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
sprijatelji se sa njegovom mamom idite svuda neka te zavoliLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Nadji novog decka i imaces ih obojicuLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Mico, setaj se sa svojom majkom, ocem ili bilo kime, batali njegovu mamu i shvati da imas 20 godina i da je zivot pred tobom. Ako je raskinuo, okreni se na drugu stranu i idi dalje.Voli me vec i idemo zajedno svagdje![]()
Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
daj mu je i cutiLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Pa da, kad se user.es dva puta na isto mestoPomirila sam se jednom sa bivšim. To mi je bila najveća greška u životu![]()
Baš tako...a jbg šta sam tada znala..davno beše. Da mi je sada ova pamet, ne bi se to desiloPa da, kad se user.es dva puta na isto mesto
A svi volimo bajke i verujemo u cuda.Baš tako...a jbg šta sam tada znala..davno beše. Da mi je sada ova pamet, ne bi se to desilo![]()
Ima koronu i ne želi da te zarazi i ne želi da znaš da je bolestan da ne bi brinula zbog njega. Meni je ovo divno.Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()