Malamica20
Početnik
- Poruka
- 10
Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ne njake kako znas to ,,sugurno" ..Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Nista nisam uradila, cak sam se izinula kad smo raskinuli, na sta je on rekao da nemam se za sta izvinjavati, da ne zeli vise vezu i da ce patiti ali da sve u zivotu prodjePa dobro Mico mozda da krenes od toga da vidis zasto te je ostavio. Ljudi ne ostavljaju druge tek tako bez razloga i zato sto ih vole.
Siluj gaLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Nisam ni planiralasamo nemoj da ides kod baba vracku
Sine taj zela gore nego ja..Jesi ti malo tezeg karaktera?Nista nisam uradila, cak sam se izinula kad smo raskinuli, na sta je on rekao da nemam se za sta izvinjavati, da ne zeli vise vezu i da ce patiti ali da sve u zivotu prodje
Pa sta ti prvo padne na pamet, zasto bi on to uradio?Nista nisam uradila, cak sam se izinula kad smo raskinuli, na sta je on rekao da nemam se za sta izvinjavati, da ne zeli vise vezu i da ce patiti ali da sve u zivotu prodje
Sine taj zela gore nego ja..Jesi ti malo tezeg karaktera?
[/QUOTE
Uopste nisam uvijek sam mu prva popustala![]()
Nemam prestavu stvarno bio je ljut to rekao i tako stoji I rekao mi da ce mi donijeti stvari za par dana (bila sam kod njega neko vrijeme)Pa sta ti prvo padne na pamet, zasto bi on to uradio?
prvo stavi svoju sliku da znamo da ti damo pravilan odgovorLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
kupi mu parfem Guerlain i sat Seiko Presage Cocktail automatic ili iPhone 11ProLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
Mora neki vanzemaljski sexic da mu priustis,posle dobro skuvanog rucka,predlazem sarmu s rebarcimaLjudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()
budi kul , dogovori se za te stvari , pitaj ga sta je razlog , da li je tvoja nesto greska.Nemam prestavu stvarno bio je ljut to rekao i tako stoji I rekao mi da ce mi donijeti stvari za par dana (bila sam kod njega neko vrijeme)
.
Немам појма ни којико година има нити било шта, па пар ствари уопштено.
1) настави да будеш оно што си била пре него што сте раскинули (ни случајно да се завијаш у неку црнину и да у јавности излазиш као паћеница, то ником у животу не треба) и не покушавај да се промениш у нешто што мислиш да се њему допада. У животу мораш удобно да се осећаш...
2) ако се сретнете/срећете, комуницирај са њим као да никада нисте били у вези, на најнормалнији начин, како си шта има ново, шта радиш и да ти је драго што си га срела, само лепршаво. Мораш да "зрачиш".
3) своју муку и фрустрацију у кући претвори у нешто за себе корисно, лупам сада, научи да свираш гитару или измастеруј фотошоп, адобе премијеру или неки сличан креативан програм.
У сваком случају не паничи и само опуштено...
Ако је како си описала, да му је тешко, вратиће се 100%, али се сада ти питаш...
.
Sve što ima svoj početak ima i svoj kraj. Danas tuguješ, sutra se raduješ. Nemoj se vezivati previše ni za ljude, a ni za materijalne stvari. I bićeš srećna. Jer ako tvoja sreća zavisi od drugih, onda će tobom manipulisati.Hvalaa na savjetima![]()
Ljudi pomagajte. Decko me je ostavio jer mu se ne bude u vezi i kaze da se defibitivno odlucio a pritom znam da me voli i ja njega volim. Sta uraditi?![]()