kako volite.....

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
da vam se diraju bradavice? da se ljube, grickaju, nezno, jace, jako, da se grizu jako, da budu mokre, da ne budu mokre, da se nezno lizu..?
za muski deo foruma: sta volite i sta ustvari radite sa nasim bradavicama? volite da ih grizete, ili samo lickate, ljubite..? sta mislite da nas vise pali od toga? :)

I ova tema me neverovatno podseca na bivseg...Sve oko mee podeseca na njega...Ja volim neznost...Mada ako me to dovode do ludila,znam da "podivljam" ipak sam vodolija(strasna)...Sto pominjem horoskop koj k....Nije bitno negde sam procitala da su lav-vodolija idealni za sex i sotalo :)

kako volite..... da vam se diraju bradavice? da se ljube, grickaju, nezno, jace, jako, da se grizu jako, da budu mokre, da ne budu mokre, da se nezno lizu..?

Nema pravila. Moze i ovako i onako i svakako. Volim ja i da mi zestoko zavrce bradavice i da me ne pita da li me boli, jer cu to i sama da kazem. Muka je kad neko nema sluha, mere, granice, pa ili je stalno nezan, ili stalno zestok, a ja volim malo jedno, malo drugo. Ako je mnogo nezan onda me toliko ne motivishe i ne mogu da prepoznam strast i zivotinju u njemu. Ako je, pak, prevelika zivotinja onda ide u drugu krajnost, jer sam ja josh veca zivotinja, koju nekako razdrazi i onda nastane gushanje po krevetu, umesto seksa.

Recimo ovako:
1) Kod svih oblika oralne primene ne smem da grizem jer bih garantovano preterao i odgrizao.
2) Zubi mi nisu erogena zona. Usne veoma jesu. Jezik je negde između... ma šta to značilo.

Vesela_zena_beogradska:
Nema pravila. Moze i ovako i onako i svakako. Volim ja i da mi zestoko zavrce bradavice i da me ne pita da li me boli, jer cu to i sama da kazem. Muka je kad neko nema sluha, mere, granice, pa ili je stalno nezan, ili stalno zestok, a ja volim malo jedno, malo drugo. Ako je mnogo nezan onda me toliko ne motivishe i ne mogu da prepoznam strast i zivotinju u njemu. Ako je, pak, prevelika zivotinja onda ide u drugu krajnost, jer sam ja josh veca zivotinja, koju nekako razdrazi i onda nastane gushanje po krevetu, umesto seksa.
a da odete vas dve zivotinje malo u ZOO vrt i ne prosirite vezu... :lol: :lol: izvini nisam mogao odoleti

NovaIsta:
da vam se diraju bradavice? da se ljube, grickaju, nezno, jace, jako, da se grizu jako, da budu mokre, da ne budu mokre, da se nezno lizu..?
za muski deo foruma: sta volite i sta ustvari radite sa nasim bradavicama? volite da ih grizete, ili samo lickate, ljubite..? sta mislite da nas vise pali od toga? :)
Ne podnosim da mi dodiruju bradavice. No, ovaj decko, koji je moj decko (valjda) moze da im radi sta hoce...Gricka, ljubi, mazi, stipka...

Back