Kako volite da vam decko udje?

dekart1973:
E, ako još neko spomene VRATA I PROZORE srušiću se sa stolice. Pa mislim da je to izrečeno jedno 1254 puta. Malo originalnosti ne bi bilo na odmet.
Ma daj,molim te.. :roll: Kakvo pitanje,takvi i odgovori.... :roll: Kako volim da mi udje? Kao avion,sa neke visine da skache na mene i odma se zabode... :roll: Ebote,kakav odgovor se uopshte ochekuje na ovo pitanje? :roll: :?

dekart1973:
E, ako još neko spomene VRATA I PROZORE srušiću se sa stolice. Pa mislim da je to izrečeno jedno 1254 puta. Malo originalnosti ne bi bilo na odmet.

Oces originalnost. Usao bi davojci kao dostavljac piva u kafanu. Usao bi u koznoj jaknici, dostavio bih zeljeni napitak. A nakon toga bi rekao SvETSKO A NASE. I onda bi zbrisao za inostranskvo posto je taj napitak pokvaren i istruleo (k'o nase pivare) i ko zna kakvu ce boljku da dobije.

Peta W.:
Ma daj,molim te.. :roll: Kakvo pitanje,takvi i odgovori.... :roll: Kako volim da mi udje? Kao avion,sa neke visine da skache na mene i odma se zabode... :roll: Ebote,kakav odgovor se uopshte ochekuje na ovo pitanje? :roll: :?

Malo masstice, Petice ! Spreda, zada, strance, usnama, jezikom, Njime, etc... Inache, za tebe ne smem recci, jer ti to ne zzeliss, osim ako mi dozvoliss (DA KAZZEM, a ne "uradim..."). No dobro znam da BLONDICHKA voli svaki ulaz, i brz i lagan, i iz svakog polozzaja, napola i do 7474, ali samo ako je u njenom fetissu: uza zid ! 7e, 7e, nassa Blondichka voli "do duvara", u svim kombinacijama i svim nacijama, ali zid joj je obavezan rekvizit ! A od kad sam to saznao, i meni je ! : P

Back