Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
iluzionista:Vid' ti ovu Bean Sidhe... Ccc...Sram te bilo.
E, sad bas da vidis kad cu da castim.![]()
damn it

nikako da se ogrebem za cascavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Vid' ti ovu Bean Sidhe... Ccc...Sram te bilo.
E, sad bas da vidis kad cu da castim.![]()
Pero,smisli nesto sam...nemoj samo mene da citiras.Slabo simuliras inteligenciju,moras bolje.Petar_Pan:Hehe evo slike i PRILIKE...pravog srpskog gospodina....
![]()
AUUUUUU...al je bezobrazna.....koje aluzije......C,C,C,......Banshee:damn it
nikako da se ogrebem za cascavanje![]()
:sad:
toliko o prici da nije sve u izgledu. ocigledno da srpkinjama nije bitno da li si mutav i ne znas da sastavis recenicu ili se sastoji iz:"znas,b'ate, mis'im, iz Ripnja (npr.) sam, jesam glup do jaja, mi'sim, ali sam gradjen ko,mis'im, bred pit,b'ate... ovo je cak prostoprosirena recenica, ko zna mozda pokusam sutra i na taj nacin...kučka:Kako god ..ako je sladak i svidja mi seee....:-D
hahahahahahaahahah nije bas tako...ali su verovatno mnogo matoreAleksej_BASO:Zna se da su jeftinije!
A zna se i da su sve devojke koje provode vreme za kompom debele brkate....
Anakin prva! Jel tako!?![]()
![]()
Banshee:damn it
nikako da se ogrebem za cascavanje![]()
:sad:
iluzionista:Ih... Nemoj sad tako.Pa častiće tebe već neko.
Evo Frozen se nešto javlja.
Samo... Ne znam ja... :? Ne bih ja mnogo njemu verovao. Cicija je taj.![]()
geisha:ko casti? da dodjem na cascevanje...![]()
Posle one jastukove price o placanju...vala,ne znam vise....... :-?iluzionista:Ih... Nemoj sad tako.Pa častiće tebe već neko.
Evo Frozen se nešto javlja.
Samo... Ne znam ja... :? Ne bih ja mnogo njemu verovao. Cicija je taj.![]()
iluzionista:Ne može. :? Pa, da me siluješ.![]()
iluzionista:Šta obrnuto? Da ti častiš?![]()
frozen1982.:Ona ce tebe da pocasti silovanjem.......
geisha:ja ne silujem bre, sam ce mu se dignuti (valjda) a ako ne moz da mu se digne dacu mu viagru......... :grin:
iluzionista:A što valjda? :shock: To nešto na tvoj račun?![]()
geisha:ma ne nego na tvoj, ne znam kolko ti je funkcionalan organ........inace za sebe nemam nikakvih briga........8-)
iluzionista:Kao što rekoh na jednoj drugoj temi: ja sam uvek spreman na proveru.Ako postoje sumnje u to. A ja ih nemam.
![]()