Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
jos ti samo kozni mantil fali pa da budes ko herr flickJa volim da nosim odijela, bez kravate naravno.
Nista ljepše od bijele majice/košulje, crnog dijela i cipelica.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos ti samo kozni mantil fali pa da budes ko herr flickJa volim da nosim odijela, bez kravate naravno.
Nista ljepše od bijele majice/košulje, crnog dijela i cipelica.![]()
U principu volim kad je svucen, ali jednako volim i kad je lepo obucen
Nije mi dovoljno da samo bude dobar u krevetu
Volim da lepo izgledamo napolju, da lepo izgledamo zajedno i da budemo onako prave zvezde kad se negde pojavimo
A kuci posle mozemo samo i da prepricavamo dogadjaje, ponekad je to sladje od seksa![]()
U principu volim kad je svucen, ali jednako volim i kad je lepo obucen
Nije mi dovoljno da samo bude dobar u krevetu
Volim da lepo izgledamo napolju, da lepo izgledamo zajedno i da budemo onako prave zvezde kad se negde pojavimo
A kuci posle mozemo samo i da prepricavamo dogadjaje, ponekad je to sladje od seksa![]()
i dramaticno prebaceni rukavi dzempera preko ramena pa ukrsteni diskretno preko mocnih prsa?da sam `slobodan` izgledao bih uredno i onako, italijanski, po ceo dan. cipele da sijaju
ovako malo komotnije, sa udobnijom obucom
i dramaticno prebaceni rukavi dzempera preko ramena pa ukrsteni diskretno preko mocnih prsa?![]()
A kako bih ja mogao moj stil da razvijem, bavim se umetnoscu. Ne nista previse moderno ali mi se sportske varijante upste ne svidjaju. Ja sam vitak i visok?! I imam kratku kosu
Sta vam izgleda privlacno od odela na muskarcu?
Kakve boje? Kakav stil oblacenja, da li je vam izgleda privlacno nesto modernije na muskarcu?
Kakav sat?
Kakve boje? Kakav stil oblacenja, da li je vam izgleda privlacno nesto modernije na muskarcu?
Kakav sat?
Kakav sat?