Kako volite da se vas muskarac oblaci?

U principu volim kad je svucen, ali jednako volim i kad je lepo obucen
Nije mi dovoljno da samo bude dobar u krevetu
Volim da lepo izgledamo napolju, da lepo izgledamo zajedno i da budemo onako prave zvezde kad se negde pojavimo
A kuci posle mozemo samo i da prepricavamo dogadjaje, ponekad je to sladje od seksa :lol:

U principu volim kad je svucen, ali jednako volim i kad je lepo obucen
Nije mi dovoljno da samo bude dobar u krevetu
Volim da lepo izgledamo napolju, da lepo izgledamo zajedno i da budemo onako prave zvezde kad se negde pojavimo
A kuci posle mozemo samo i da prepricavamo dogadjaje, ponekad je to sladje od seksa :lol:

Meni se ovaj tvoj stav ne dopada. Deluje malogradjanski, kao da vam je bitnije sta ce selo reci od onoga kako se vi zaista osecate.

A kako bih ja mogao moj stil da razvijem, bavim se umetnoscu. Ne nista previse moderno ali mi se sportske varijante upste ne svidjaju. Ja sam vitak i visok?! I imam kratku kosu

Kako možeš da se baviš umetnošću, a nemaš svoj stil?
To je fino, ako si čovek umetnik, u principu možeš da izađeš i u pižami (to ipak preporučujem samo ako si nesvakidašnje talentovan). Hoću da kažem, nije bitno. Obuci majicu/ košulju pantalone i furaj svoju priču.

Evo slika iz raznih umetničkih 'telenovela'.

Baskijat je bio elegantan.

homepage-image.jpg

fa_basquiat2.jpg

jean-michel-basquiat_Boom-For-Real.jpg

Džim Džarmuš i Tom Vejts

JimJarmuschTomWaits.jpg

David Byrne
david-byrne-06.jpg

The Ex
the-ex

Disciplina
Disciplina-Kicme-470x313.jpg

Zappa
Frank+Zappa.jpg

Sta vam izgleda privlacno od odela na muskarcu?

Kakve boje? Kakav stil oblacenja, da li je vam izgleda privlacno nesto modernije na muskarcu?
Kakav sat?

svidjaju mi se svetle farmerke, crna kosulja, duks sa kapuljacom, obicna malo uza bela ili crna majica bez rukava ili kratkih rukava, kozna jakna..
ne znam, ali recimo na muskarcu ne volim nikako da vidim sandale, papuce, V izrez na majicama, bele pantalone.. tj. pantalone i nekako, ali kad obuce na to i belu kosulju nije mi dobro.. i ne volim ni previse nakita..

svejedno mi je za boje, samo da zna da ih iskombinuje...

Kakve boje? Kakav stil oblacenja, da li je vam izgleda privlacno nesto modernije na muskarcu?
Kakav sat?

Volim da je uredan. Volim da je mirišljav. Naprosto, eto to volim, kada ga poljubim u obraz i obuhvatim ručicama, da je glatko obrijana brada, kao u bebine guze, što se kaže. Jednostavno, ništa lepše od toga, kada nekoga zagrlite i kada mu onako nežno šapnete: "Kako divno mirišeš" . Ja lično volim pastelne boje, neke nežne boje. Znači, bela, boje peska, slonovače, plava boja ali to je ono što ja volim, ali to sve nije važno, jer ja volim šta nekome lepo stoji, a što lupam to nekome bude lepo stajalo u u čemu se taj neko prijatno oseća i komotno, samim tim, i on će biti spontan i slobodno se kretati, pa bi samim tim verujem i meni bio dopadljivo. Jer ono šta je meni lepo, nekome može da bude fuj i bljak i ne mora da se poklapa, niti treba. Generalno, volim tu sportsku eleganciju. Mokasine/patikice, farmerice, bela košulja, neki lep i lagan dzemper, pamučna majica. U tome mi miskarci deluju jako zgodno, zavodljivo i muževno. Opušteno. AAAAaaaaaa, satove mi ne spominjite. Ja sam sam neko ko obožava satove - tako da sat ne bi imao, jer bi taj sat bio moj. :) Šalu an stranu, malo se šalim, ali eto lepa kombinacija, da je sve to upotpunjeno nekim satom. Ja lično volim ručne satove, pa ništa lepše kada na nekoj lepoj i muževnoj ručici vidite lep sat. Ne patim od toga i nije mi važno, kao važno nego kažem da mi je lepo videti. najbitnije je od svega, da on voli, ono šta sma ja dušom, nemaju te krpice veze sa tim. Jer svako ima šta voli, u čemu mu je lepo i komotno. Samo neka taj neko bude "svoj" i ja voleću ga upravo, zbog toga...najviše moguće. ♥

Kakav sat?

Види овако, ја сам позната као хигијеничарка прве класе.
Мени је најважније да је мушкарац чист и миришљав!
А стил? Небитан!

Заправо, једнино ми је важно да поштује бонтон и да се уме обући у складу са ситуацијом, установом, институцијом. :)
А боје , није проблем да му их ја ускладим, ако сам не уме. ;)
Сваку боју на мушкарцу прихватам. И розу и сиву, и зелену....мада, највише волим класицизам.

Back