kako vi...

e142.gif
mrtva ladna ....

shinanai:
ja sam jedna od onih osoba, koje dožive za godinu dana toliko stvari, koliko drugi nedoživljavaju u toku svog celoga života.

tako da sve šta mi se događa, prihvatam kao potpuno normalan tok realiteta, ergo je jako teško iznenaditi me ...

Tako da je tebi zabavno sve ono shto chika doktoru bash i nije.

aphroditi... zato sto si slatka kao secer... jos si tu?
znaci, zamislite situaciju da ste u pustinji i da vam se dzip pokvario... a vi sami... u susret vam dolazi slon i lav... situacija postaje sve ozbiljnija i ozbiljnija... napeto do maksimuma... da li cete i u tom slucaju biti hladni kao Rambo u filmu Rambo II kad ga oni zakljucaju u drveni kavez?

batka_mija:
aphroditi... zato sto si slatka kao secer... jos si tu?
znaci, zamislite situaciju da ste u pustinji i da vam se dzip pokvario... a vi sami... u susret vam dolazi slon i lav... situacija postaje sve ozbiljnija i ozbiljnija... napeto do maksimuma... da li cete i u tom slucaju biti hladni kao Rambo u filmu Rambo II kad ga oni zakljucaju u drveni kavez?

Hm, tu sam, jesam, pisem ozbiljan clanak iz lingvistike.:roll:
Jao hvala za poredjenje.:lol: Da znas da nisi daleko od istine. Topim se na kisi. :mrgreen:
Nego, bas treba da se zamisljam u toj situaciji?
Auh, previdela sam kvar na dzipu,:-? e nemam pojma.

(a i dosta zamajavanja, idem da pisem, a da ne znas slucajno kako se na nem. kaze pristup?!) :roll:

znam... ima vise izraza...
pristup - bestaetigen, einlass, zutrit, beitritt, zugang... ima jos par, ali toliko znam... :D
a sad, natrag u pustinju... do pokvarenog dzipa... i do slona i do lava...

batka_mija:
znam... ima vise izraza...
pristup - bestaetigen, einlass, zutrit, beitritt, zugang... ima jos par, ali toliko znam... :D
a sad, natrag u pustinju... do pokvarenog dzipa... i do slona i do lava...

Hej, hvala. :D btw. Krstarica recnik - *****!:p
I kad smo vec kod tog slona i lava, da skinem i njih s dnevnog reda.( da ih ne bih nocas sanjala). Usla bih, mrtva 'ladna u taj pokvareni dzip, i cekala, makar ceo dan i celu noc, da se zivotinjke udalje, a u medjuvremenu bi mi valjda palo neko spasonosno resenje na pamet, za odlazak iz savane. I da bre, savana, odakle ti lav i slon u pustinji? Imas li ti ediciju Upoznajte svet, Politikinog zabavnika? Ocigledno nemas. Kupi to, pa da onda raspravljamo. Ne znas ni gde zive lavovi i slonovi. U cosak, odma'! Strasno! :shock:

(ajoj, kako ti zagovaras zaposlene ljude, a kako ja kakim) sad odoh, definitivno :arrow:

Back