Kako vas je zaprosio?

Jel' klekno moleći Vas da mu date ruku? (a kasnije i nogu)

• Naravno da jeste

• Jok

• Onaj prvi jeste, al' ovaj drugi nije (ušinula ga leđa tog dana)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moj mm i ja smo ziveli zajedno relativno dugo pre vencanja. Pricali smo o tome da cemo se u buducnosti vencati, nista odredjeno. Onda jednog dana dodjem ja kuci s posla i posto se nesto nisam osecala dobro legnem u krevet a on legne pored mene i tako mi pricamo o raznim stvarima i tako je nekako spontano ispalo da me je pitao da li bih se ja udala za njega, al sad ne u nekoj dalekoj buducnosti. Bas sam se zbunila, al naravno bilo mi drago i ja pristanem. I tek u tom momentu se setim da je prvi april i uhvati me frka, a sta ako je ovo samo sala a ja se, budala, radovala. Nisam nista rekla, al pustim da se stvari odvijaju same od sebe i eto ispostavilo se da nije bila sala nego prelepa realnost.

Sad u nedelju, sedimo mi kod nas na terasi, tu mi bio i brat i njegova devojka, i drug, moji mama i tata, mm i ja... i tako nešto ćaskamo... tak će ti mama:"Jao deco pa vama je danas godišnjica veridbe!!!" :D a mm i ja ovako: :eek::eek: Jao jeste... i nastavimo da ćaskamo... :mrgreen:
Mama ne može da veruje da se ni on ni ja nismo setili... :mrgreen: a baš me zabole za godišnjicu veridbe, mož misliti... što bi mm rekao:"Mojoj ženi je svaki dan godišnjica.":zcepanje::heart:

Bravo,te glupave datume ne pamtim niti mi nesto znace.

Back