Kako vam...

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
zvoni telefon?

Jes tema glupa (jos jedna u moru), ali jbg dosadno je, nema nista inovativno... Da li volite one default tonove, kao nokia tune ili imate neki svoj izbor?

Moj: (molim vas pod spojler ako stavljate video)

polifonija u vidu Toola

a za alarm BabaORiley.

Pametne muzike!!!! Uz ove pametne muzike se uci, samo uz pametne muzike da ucite!!
396640_426256030761068_383837100_n.jpg

Ja sam uz Kortazarovu Beethoven's Silence naučio najteže gradivo elektroenergetike :lol: stavio na ripit, malo smanjio i opali po Stubovima, zaštiti električnih mreža i ostalim srranjima :mrgreen:

@Tala

Super muzika ;)

@Krepto

BabaORiley kao alarm? xD Telefon bih skrsio da je to prvo sto cujem ujutro...

Sto se tice ucenja uz muziku. Sad sam odgovarao za dvojku iz matematike, oblast zajam... Pustio neki electronic techno trance i poceo da ucim. Dva sata, 20 formula, 6 lekcija i 50 zadataka. Sa sigurnoscu tvrdim da u mojoj skoli sada ne postoji niko ko bolje zna. Ne postoji zadatak koji ne umem da uradim. I ebo me bog kad nisam na vreme ucio taj zajam jer bih imao 5 iz matematike. Ej 5....

Ja ona prava iz vazduhoplovstva bez muzike nisam mogla da naucim.
Mada ni ostalo bez muzike ne mogu nauciti, nekako mi je previse tiho xD onda pustim sta bilo i vec se bolje ide :D

Stavim sta bilo i nikad ne menjam, cesto mi neko od ortaka uzme tel i promeni zvono... ili temu posto ja nikada nista ne menjam...secam se jednom kad sam video nekog druga nakon ko zna koliko vremena i kad je video da mi na fonu i dalje ona tema koju je on postavio lik nije verovao... :lol:

Sada mi zvoni ova valjda

Back