yagi
Domaćin
- Poruka
- 4.400
Sve si ti to u pravu.Ali hoce li pohlepnost zadrzati gledaoce??? Ako nemas kvalitet nemas gledanost, kad nemas gledanost nema reklama, a kad nema reklama nema ni para za racune.I taj zakon trzista uglavnom vazi za privatne televizije.![]()
Они који су одустали од Телевизије, они су нашли замену за себе. Кабловска, Интернет итд, они који су остали, верни су гледаоци Фарме и сличног програма, и они ће увек бити ту. Нажалост, некада се јурио квалитет зарад слушаности и реклама, данас то није случај. Рекламе се дају онима који су подобни, преко оних који ће за то имати највећу провизију.
Sta se desava sa javnim servisom i njihov program je blagi uzas? Zar nije obaveza javnog servisa da pusta program od javnog znacaja za celu naciju i sve generacije jer on se i ovako finansira od nase pertplate?Zar nije sustina javnog servisa da ekranizuje sve ono sto je bit jednog naroda, a ne da se bavi repriziranjem serija po milijardu puta?![]()
Не мислим да је програм РТСа идеалан, али је далеко гледљивији од осталих телевизија. РТС, први програм емитује и народну изворну музику, и туристичке записе, приче о Србији, Жикину шареницу... Емисија Мире Адања Полак је по мени врхунска емисија, иако се за њу везују разне приче, што обичног гледаоца не треба да занима, исто као и о томе колико трошкова има телевизија. Затим, имају и одличан информативни програм, јутарњи, БГ хронику, Дневник...Слагалицу, која се емитује већ 20 година и даље је популарна...и још много тога. Тачно је да се многе серије репризирају већ много пута, али мени то конкретно не смета. Увек има генерација које долазе, и којима треба понудити и нешто из архиве РТСа. Јесте да мало дави, али ако узмемо у обзир да се Фарма емитује већ коју сезону(?), онда су ми те серије скроз безазлене.