Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako vam prolazi zadnji dan oktobra, kako vam je prosao oktobar?
nekako je bilo prevruce za taj deo godineiako sam takvo vreme iskoristio za setnje ovamo..onamo samo da ne budem doma..sad sam samo doma jer ja i zena cinimo jesenje ciscenje stana..tri i po meseci sam bio u grckoj nakupilo se prasini tamo gde se golim okom ne vidi
Bio mi je prilično lep i prijatan ovaj oktobar. Mogla sam ja biti bolja tokom ovog meseca, sigurno, ali mesec kao takav mi je definitivno poslužio za dosta dobrih stvari. Zahvalna sam na dosta sunčanih i toplih intervala.
Poslednji dan oktobra mi prolazi naročito lepo jer sam dobila mala, ali iskrena i slatka priznanja nekih sopstvenih vrednosti... od nekolicine do čijeg mišljenja mi je izuzetno stalo. Na isti način, na isti način!
Fin,lep dan,topao,oblacan vetrovit a sad seva,udaraju gromovi na Svetog Iliju,jednom je bas jako puklo da se zatresu okviri prozora sto ne sluti bas na dobro.Isto tako je grmelo na Svetu Petku,ne sluti na dobro kad se desava tako od nekud se secam toga.