Како вам иде са супротним полом?

Дакле питање је јасно... Како вам иде са супротним полом? Да ли мислите да "знате са супротним полом" и да вас супротни пол "воли"? Како вам тренутно иде, имате ли некога са ким се виђате, дописујете...?
Мени иде солидно са супротним полом. Када добијем шансу иде добро. Тренутно има једна девојка са којом пишем а требамо и да се видимо... Ваљда ће све бити добро😆

Među osobama sa kojima sam se družila, sada mislim i na školske dane , pa i kasnije ..
Pa i danas-uvek je bio suprotan pol mnogobrojniji.
Bolje se slažem sa muškarcima,više mi odgovaraju kao društvo .
Jednostavno , bolji su prijatelji.

Muškarci , ne balvani i primitivci.
Код мене обратно, у школи су девојке биле многобројније. Имао сам неких проблема око тога. Увек сам мушкарце проналазио као ближе пријатеље, јер бисмо били опуштенији једни према другима него пред девојком

Ako imam fluktuacije u ponašanju, delima, stavovima, nisam baš dobar partner.
Ал види има и мало овога... Да ти девојка такође помогне. Мислим јесте, ми хоћемо да смо савршени и све... Ал и тражимо некога да нас разуме је л тако?

Ал види има и мало овога... Да ти девојка такође помогне. Мислим јесте, ми хоћемо да смо савршени и све... Ал и тражимо некога да нас разуме је л тако?
И те флуктације нису неки смртни грех

Moje fluaktacije su malo ozbiljnije od tih na koje aludiraš, standardnih. z:mrgreen:

Back