gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Дакле питање је јасно... Како вам иде са супротним полом? Да ли мислите да "знате са супротним полом" и да вас супротни пол "воли"? Како вам тренутно иде, имате ли некога са ким се виђате, дописујете...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени иде солидно са супротним полом. Када добијем шансу иде добро. Тренутно има једна девојка са којом пишем а требамо и да се видимо... Ваљда ће све бити доброДакле питање је јасно... Како вам иде са супротним полом? Да ли мислите да "знате са супротним полом" и да вас супротни пол "воли"? Како вам тренутно иде, имате ли некога са ким се виђате, дописујете...?
Жао ми је, искрено. Скроз си страва лик, бар преко форума ово што сам имао да видим задњих недељаNa ljubavnom planu, nikako. Prestao sam oko toga da se cimam
Nisam tako strava. Ne mora ti biti žao. To je moj izbor. Mogu ja ići na dejting aps i te gluposti, ali me ne interesuje trenutno.Жао ми је, искрено. Скроз си страва лик, бар преко форума ово што сам имао да видим задњих недеља
Код мене обратно, у школи су девојке биле многобројније. Имао сам неких проблема око тога. Увек сам мушкарце проналазио као ближе пријатеље, јер бисмо били опуштенији једни према другима него пред девојкомMeđu osobama sa kojima sam se družila, sada mislim i na školske dane , pa i kasnije ..
Pa i danas-uvek je bio suprotan pol mnogobrojniji.
Bolje se slažem sa muškarcima,više mi odgovaraju kao društvo .
Jednostavno , bolji su prijatelji.
Muškarci , ne balvani i primitivci.
Да, можеш и то наравно. Ако ти није приоритет, као што сам кажеш, не интересује те, боли те богољуб карићNisam tako strava. Ne mora ti biti žao. To je moj izbor. Mogu ja ići na dejting aps i te gluposti, ali me ne interesuje trenutno.
Dok ne sredim svoj život, zašto bih trošio vreme bilo koje žene?Да, можеш и то наравно. Ако ти није приоритет, као што сам кажеш, не интересује те, боли те богољуб карић
Тако је, врло поштено. А и своје време. Прво себе да решимо па ћемо онда и супротни пол да "решавамо"Dok ne sredim svoj život, zašto bih trošio vreme bilo koje žene?
Ako imam fluktuacije u ponašanju, delima, stavovima, nisam baš dobar partner.Тако је, врло поштено. А и своје време. Прво себе да решимо па ћемо онда и супротни пол да "решавамо"![]()
Ал види има и мало овога... Да ти девојка такође помогне. Мислим јесте, ми хоћемо да смо савршени и све... Ал и тражимо некога да нас разуме је л тако?Ako imam fluktuacije u ponašanju, delima, stavovima, nisam baš dobar partner.
И те флуктације нису неки смртни грехАл види има и мало овога... Да ти девојка такође помогне. Мислим јесте, ми хоћемо да смо савршени и све... Ал и тражимо некога да нас разуме је л тако?
Moje fluaktacije su malo ozbiljnije od tih na koje aludiraš, standardnih.Ал види има и мало овога... Да ти девојка такође помогне. Мислим јесте, ми хоћемо да смо савршени и све... Ал и тражимо некога да нас разуме је л тако?
И моје су веруј ми. Но да ти не дајем идејеMoje fluaktacije su malo ozbiljnije od tih na koje aludiraš, standardnih.![]()
То и мене смара. Баш сам ти причао о томе. Дај ми брате да се опустим са том девојком и суперSuper samo smara me ono bas razvlacenje i neizbezno toplo hladno pa se okrecem necem lepsim u zivotu
Onda kad se upoznajete ne sme da ti se dopadne jer ces se truditi previse i pogresices,ako ti je svejedno bices svoj opustenТо и мене смара. Баш сам ти причао о томе. Дај ми брате да се опустим са том девојком и супер
Баш тако, нека буде како буде. Битно је да зна ко сам ја у ствариOnda kad se upoznajete ne sme ds ti se dopadne jer ces se truditi previse i pogresices,ako ti je svejedno bices svoj opusten