Kako ustvari izgleda rad na kruzeru

Сећам се једне комшинице,
поносно је отишла на брод да ради,
лепа, згодна, обучена ко стјуардеса, два нова кофера, такси ...

Гледали смо за њом ...

Кад, ето ти је пар месеци касније,
враћа се ко покисла,
трудна !

Боже, што је то мени било смешно ... 😂😂😂

ja upoznao jednu koja je namenski hvatala crnce...i uhvati nekog meleza i sad imaju sina lep kao belacokolada sladak klinja a taj melez nije naivan citokrvni citizen UK i njihov pasos ima...pa ce mali da ima na tatka UK pasos.
Ali sine ides na kruzer da vatas da se hebes sa crncem ... ostvarila zivotni san sad su tu blizu NS jedno fino mesto :lol:

ja upoznao jednu koja je namenski hvatala crnce...i uhvati nekog meleza i sad imaju sina lep kao belacokolada sladak klinja a taj melez nije naivan citokrvni citizen UK i njihov pasos ima...pa ce mali da ima na tatka UK pasos.
Ali sine ides na kruzer da vatas da se hebes sa crncem ... ostvarila zivotni san sad su tu blizu NS jedno fino mesto :lol:
procitala sa svojim filterom "Romantika" i bas je lepa prica :zaljubljena::lol:

Big ship in the light
Now we're standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive...

We found love in a hopeless place...We found love in a hopeless place...

nemate vi pojma kako je raditi na brodu, oni koji nisu nikada radili ili nisu ni videli brod - najvise kritikuju i pametuju ,a pojma nemaju.
nazalost znam, brat moje druharice je zabo glavom stok vrata, jer je sve skuceno, zbijeno za posadu kao da su u logoru na vodi ... povredio vratni prsljen, ekspresno vracen sa broda u Bgd, nikada vise nije zeleo camcem da se vozi.
Bukvalno mi zgadio Kruzere za ceo zivot, jer se grbavio a ostalo zamalo invalid zarad dolara :(

Ti si taj crnja?????

Plasim se da su srbijanke kao I ja.
One mnoge sanjaju bas ovo da ulove crnca za stalno , a bas bas mnogo samo da ih probaju , ali na tajno.
U stud domu masa nasih devojki mi je trazila da odemo , odvedem ih kod poznanika crnaca.
Videli da su dobri sa mnom a valjda sam izgledao najzreliji ili najmangupskiji ne znam.
Vecina su muslimani , pa su voleli sto nikog seksualno ne opterecujem , npr zurka , puno stranaca I strankinja a ja ne pominjem hoce li da padne neko muvanje. Ni kao deo zabave.
Izgleda ostali to rade. Osudjuju ili usmeravaju.

A ja bih gradjanke srbijanke a toga nema vise.

nazalost znam, brat moje druharice je zabo glavom stok vrata, jer je sve skuceno, zbijeno za posadu kao da su u logoru na vodi ... povredio vratni prsljen, ekspresno vracen sa broda u Bgd, nikada vise nije zeleo camcem da se vozi.
Bukvalno mi zgadio Kruzere za ceo zivot, jer se grbavio a ostalo zamalo invalid zarad dolara :(
hmm jako tuzno... ali njegov problem, nema potrebe da sebi naskodis zivotno jer se nisi pronasa na brodu i u tom sistemu... uspesno radim 9 godina, sa manjim ili vecim novcanim uspehom,zavisi od broda i slicno,ali nikada u zivotu nisam ni pomislio niti cu da sebi oduzmem zivot ili ugorzim svoj ili tudj zivot,samo zato jer spavam u 2 sa 2 ili mi je danas Filipinac rekao da sam glup ili slicno.... to je sve do coveka... mentalno labilan...

sto se tice ovih prica iz teksta,tek sad vidim tekst oprostite, gluposti zaista. takve stvari se ne objavljuju javnost jer kompanije prate sve, kad provale da si to ti "pisao" - ode posao... no, kao sto rekoh uglavnom oni koji nisu ni videli brod na slici pricaju gluposti i pljuju,a nemaju blage veze

Kao muskarac koji se nagledao zenskih izbora , nemam ama bas nikakvu procenu ko je prilika secam se kao 12godisnjak da sam razmisljao kao ti , da imaju neku rang listu.
Sad razmisljam slicnije veterinaru.
ovo je bilo nisko i za Tebe. Umes Ti to i bolje :D
al ajd.

@Beatle boy ... ni pre price iz prve ruke nisam voleo kruzere. Ne mogu sebe da zamialim na vodi vise od par sati, voznju trajektom npr jako volim.
Jedini brod koji volim je Krstarica :kez:

ni pre price iz prve ruke nisam voleo kruzere. Ne mogu sebe da zamialim na vodi vise od par sati, voznju trajektom npr jako volim.
Jedini brod koji volim je Krstarica :kez:
ni ja...pa ni sada...ali sam zelela da radim na brodu kao mlada...zbog svega sto se vidi usput i ljudi koje sretnes iz svih krajeva sveta...
bez problema bih godinu dana radila na njima (mislim barem) iz gore opisanih razloga...da mi je opet 20 :mrgreen:

Probaj kao turisticki vodic neke turisticke organizacije ili pr neke banje.
Uzorak 20 devojaka oko 20 godina.
Sve prezadovoljne , dobre pare , mnogo zabave , plus keksa vise nego plazme.
Ogranicenje da zrtve ne mogu da pobegnu nije potrebno.

verovao ili ne ne zanimaju me ispod 35 "devojke"
te od 20 su za neke od nasih kolega :D

Ali hvala sto mi zelis da osnujem sektu "ljubitelja krompira" sa sedistem u Atomskoj banji

To ja napisah lorelajn , ona je imala zahteve koji cini mi se dolaze uz posao vodica ili pr banje.
Ja sam bio domacin kod razmene studenata pa znam obaveze , mada se to nije placalo tada.

jbt ko ce ti pohvatati kome se obracas pogotovo sto se @Lorelajn lozi na 20 riba od 20 god :D

ok idem da brisem napisano...ako se nekom obracas red je da ga @Umri_muski , prizoves zar ne?

To ja napisah lorelajn , ona je imala zahteve koji cini mi se dolaze uz posao vodica ili pr banje.
Ja sam bio domacin kod razmene studenata pa znam obaveze , mada se to nije placalo tada.
a ne bih vise to radila...prilicno mi je ogranicavajuce a necu ni da dadiljam odrasle ljude...uz to ne deluje mi zabavno uvek pricati isto i ici na ista mesta...to tamo ranije mozda...sada definitivno vise ne

a ne bih vise to radila...prilicno mi je ogranicavajuce a necu ni da dadiljam odrasle ljude...uz to ne deluje mi zabavno uvek pricati isto i ici na ista mesta...to tamo ranije mozda...sada definitivno vise ne
To kad radis za agenciju , ali ne kad radis za turisticku organizaciju.
Tu I'm uvalis da kupe mape I pisani materijal I postavis orjentire kad ce moci da te nadju I gde , a onda ih iskusno usmeris ko hoce da se zabavlja kao ti da podje sa tobom.
Nisi nikada radila kao hoster, a to si navela kao osobinu na kruzeru.
Vodic nosi odgovornost da se ne pogube , I to zvakanje a hoster em manje obaveze em ga turisti vise vole I cini I'm se besplatan.

To kad radis za agenciju , ali ne kad radis za turisticku organizaciju.
Tu I'm uvalis da kupe mape I pisani materijal I postavis orjentire kad ce moci da te nadju I gde , a onda ih iskusno usmeris ko hoce da se zabavlja kao ti da podje sa tobom.
Nisi nikada radila kao hoster, a to si navela kao osobinu na kruzeru.
Vodic nosi odgovornost da se ne pogube , I to zvakanje a hoster em manje obaveze em ga turisti vise vole I cini I'm se besplatan.
a nisam ti vise ja za te stvari uopste...ne zelim niti da zabavljam niti da cuvam ljude niti bilo sta tome slicno...evo iskreno da, ne znam tacno sta ko radi i kakav mu je opis posla ali pre bih sama imala turisticku agenciju nego radila u turizmu kao bilo sta...malo mi treba odmora od ljudi :mrgreen:

Back