bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 34.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти и ја смо авион купили Вучићу а не мени. (иако је причао да му не треба и да ће користити редовне линије...)A vazdusna linija![]()
Svetlo na kraju tunela?Mozda zasvetli nesto![]()
Ти и ја смо авион купили Вучићу а не мени. (иако је причао да му не треба и да ће користити редовне линије...)
Ma ni slučajno, a nemoj ni liftom, opasno znaš.![]()
Треба ових дана да путујем у том правцу па ме занима где треба да се искључим са аутопута да бих заобишао тунел који нема легалну употребну дозволу?
(то је онај тунел који је Вучић недавно пустио у промет)
Да ли је неко теби близак био ономад под надстрешницом? Ако теби није, некоме јесте.Misliš liftom koji je pregledan od strane inspekcije i nije odobren za upotrebu. Ma idi, boli te...
Тако сам и мислио, хвала.Mislim da moraš da obidješ celu novu deonicu, odnosno da da se isključiš na Pakovraću.
Да ли је неко теби близак био ономад под надстрешницом? Ако теби није, некоме јесте.
Немој да се нађеш увређеним. Убудуће пази ШТА пишеш. Коментатори пре тебе су загазили дебело у зону не пристојности.Izgleda da si zaboravio da uključiš detektor sarkazma.
Не знам што отворих тему овде ово је чиста политика тема...
zar te jos nisu obavestili da je obojena revolucija propala ?Треба ових дана да путујем у том правцу па ме занима где треба да се искључим са аутопута да бих заобишао тунел који нема легалну употребну дозволу?
(то је онај тунел који је Вучић недавно пустио у промет)
Stos je sto je "bavljenje" politikom na ovakvim mestima (forumima) na nivou tih koje prozivas da su stari Grci imali izraz za njih. Sa tom razlikom sto ti od kojih cujes "politika me ne zanima" ne gube vreme na pisanje ovde, tesko ce na forumu ubediti one druge da promene misljenje a tek nema svrhe pisati sa istomisljenicima o politici. Politikom se treba baviti na nekim realnim mestima, uzivo, u smislu koji ti ovde spominjes, na ovom forumu i slicnim mestima je samo utucavanje viska vremena. Koga, Fala bogu, svi koji posecuju ovo mesto imaju ocito na pretek.Naravno da je politika. Svaki aspekt života nam zavisi od politike, naročito u državi koja je ovoliko korumpirana. Samo što to nekome dođe iz dupeta u glavu tek kad se nekom koga je poznavao sruči nadstrešnica na glavu... a nekima ni tad.
Od politike ne treba bežati, inače se prepušta najgorima i najbezobzirnijma da se njome bave, pa se pretvara u kleptokratiju i kakistokratiju. Smuči mi se svaki put kad čujem "politika me ne zanima"... imali su Grci reč za takve.
Пропала? Није пропала јер није ни постојала. Снс батинаши не престају да врше примитивне нападе(спрам сопствених способности) на побуњени народ и то је то. Ето и синоћ су изазвали инцидент у НС, напали су колону бициклиста који су тражили расписивање избора.zar te jos nisu obavestili da je obojena revolucija propala ?
Какав си, такав си на било којој теми...Dakle na ovoj temi treba biti max bezobrazan.
dobro, nije propala, nije ni postojala............sve je ko i pre Novembra 2024.................ko sto vidimo.Пропала? Није пропала јер није ни постојала. Снс батинаши не престају да врше примитивне нападе(спрам сопствених способности) на побуњени народ и то је то. Ето и синоћ су изазвали инцидент у НС, напали су колону бициклиста који су тражили расписивање избора.
Није исто, не кажем да је исто. Сада је ситуација таква да су Вучић и Снс пали са власти само још то не могу да појме, батргају се.dobro, nije propala, nije ni postojala............sve je ko i pre Novembra 2024.................ko sto vidimo.
ma i mi to znamo al Vucic do kraja zivota nece pojmiti da je pao sa vlasti.Није исто, не кажем да је исто. Сада је ситуација таква да су Вучић и Снс пали са власти само још то не могу да појме, батргају се.