- Poruka
- 365.910
Praviti zimnicu kod kuce, smanjiti meso na minimum i slicno ?
I da li je to moguce osim ako se ne odricemo mnogo toga ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praviti zimnicu kod kuce, smanjiti meso na minimum i slicno ?
Ima istine u ovom, pocevši od hleba kojim se pune kontejneriNe bacati hranu u djubre, kao sto vecina Srba radi.
Kvarenje hrane je drugo pitanje, ja imam neke teorije o tome, ali su previse komplikovane za forumase....za neke ljude u realu nisu, ali ebiga,jeste da su neobicne za seljacku kuhinju , a ima teorija i za seljacku kuhinju ,uberes pa pravis, ili usolis ili usircetnis....ili turis ispod masti....sve su to konzervacije seljacke...
Tu je i trap , sto nisam apsolvirao, tj ne znam da ga napravim i ne znam da ga simuliram..
Zato imam frizider koji je autohtono remek delo, a imao sam jos jedan pa sam dao , taj je bio jos bolji , osusi hranu u njemu za1dan...toliko je bio dobar za susenje svega da je neverovatno....a ne pokvari se...
Ima istine u ovom, pocevši od hleba kojim se pune kontejneri
od gladi u svetu godisnje umre par stotina hiljada osoba a od preteranog krkanluka stotine miliona.Praviti zimnicu kod kuce, smanjiti meso na minimum i slicno ?
Ne mozes kasiku , ako si samac, a vecina su samci, cak i kad imaju zenu i decu...Ja mislim da se moze ustedeti na hrani ako se malo vise ubaciti procenat pravjenja hrane na kašiki...Jer ove brze hrane su preskupe i me drze te mnogo vremena sitim...
Ima logike. Jer u velikom kupiš previše i baci se.Na hrani se najviše uštedi tako što kupiš mali frižider.
Netačno, kupovinom unapred i na akcijama puniš friz i na taj način štediš i do 50%Ima logike. Jer u velikom kupiš previše i baci se.
Da ,meni se cini da bi veci friz pojeftinio ili poboljsao ishranu, ali je pitanje koliko to moze ici na vece....mozda dva friza i to je to...Netačno, kupovinom unapred i na akcijama puniš friz i na taj način štediš i do 50%
Recimo jednom mesečno kupim meso u beškoj. Pravo meso po ceni mlevenih kostiju u supermarketima tj čuvena smesa za punjenje jela. Parizer meso.