Kako uspeti

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
84.890
Seksati sve lepe zene koje su dostupne a da to ne ometa da kazemo svakodnevni zivot i jednu normalnu dnevnu dinamiku moju da kazemo.

Nema se da kazemo vremena, kada se uzme u obzir da treba da se spava odredjen broj sati i da se radi odredjen broj sati i da se da kazemo jede 3 puta dnevno i tako to i svasta jos sto se voli manje ili vise da kazemo a cini svakodnevicu.

Dakle ima previse zena a premalo vremena...

Seksati sve lepe zene koje su dostupne a da to ne ometa da kazemo svakodnevni zivot i jednu normalnu dnevnu dinamiku moju da kazemo.

Nema se da kazemo vremena, kada se uzme u obzir da treba da se spava odredjen broj sati i da se radi odredjen broj sati i da se da kazemo jede 3 puta dnevno i tako to i svasta jos sto se voli manje ili vise da kazemo a cini svakodnevicu.

Dakle ima previse zena a premalo vremena...
nesto moraš riskirati ili neces spavati ili neces jesti..aktiviraj se ako te zanima seks ljubav i to

Vreme je ograničavajući faktor!
Ja sam stariji čovek, ne mogu ja kad ti hoćeš već kad ja mogu - reče brat frizerki nakon komentara da je stigao 15 minuta pre zatvaranja.

Elem, veoma je interesantna tema i treba joj posvetiti pažnju jer u ovom trenutnom okruženju je baram pola razvedeno ili u statusu udovca/udovice.
Niti ona ima vremena, niti ti imaš vremena, pa kako i da se prepoznate u masi a nadasve potom i da pronađete tajming :roll:

Pored toga, to isto dvoje usamljenih u istom/sličnom "slobodnom" statusu mlate praznu slamu i sebi i drugome o budućem životu kao da imaju 25 a ne 45+ a ustvari samo treba da se zveknu isključivo na brzaka da oboje ne završe na gerijatriji ...

Kako uspeti? koju posluku porati... ovima što vide a ne čuju, pardon... što čuju a ne vide... izvint'e morać'te to u montaži :hahaha:

Back