Kako uputiti mlade ljude da bez kesha pridju curi

Evo ja cu prvi napisati nesto.

Jedna od zamki. Moram prvo kako zene gledaju nasankati muske, jer ipak sam musko. Posle cu i zenama pomagati.

Prva zamka je ta, da zena voli previse ispitivati u toku prvog razgovora, sta vozite i kakav stan imate, posao itd.

I obavezno pozovite vise tura pica da vidite ima li ona nameru jednu od tura platiti.:super:

Nastavice se...

Kako mladi ljudi mogu da se zastitie od zena/tipova koji nemaju iskrene namere?

All rights reserved by Sinnke.

Terati ih u škole,makar i sa motkom.Terati ih da čitaju(ne teme na Forumu)lektiru za koju jedna reče da je "izašla iz čitanja".Stalno u razgovoru praviti paralelu između onog što servira industrija iluzija i naše realnosti.Tako će biti zreliji i manje opterećeni,kada dođe vreme prilaziće tvojoj curi,ona će biti srećnija,a i oni.

moraju da procene... al', sami... ako im neko pomogne, sve to pada u vodu... jer vec sledecu takvu osobu nece umeti da prepoznaju... a nemaju svi lose namere... u stvari... zavisi kako taj neko, ko je mlad, inspirise tu osobu... sve je to skroz komplikovano... i samo treba slediti svoj instinkt... i, sta je to uopste 'losa namera'? ja se vec, priznajem javno, slabo snalazim u svemu tome... reka ce biti pravi odgovor... jednom...

Back