Како уопште упознати девојку?

1) kursevi jezika i uopšte kursevi - najlakši put- imate u startu zajedničku temu za razgovor, ne treba ti neki kreativan prilaz, pritisak minimalan.
2) kulturna dešavanja - već malo zajebanije, ali može se započeti razgovor o događaju kojem se prisustvuje i onda odatle nastavi u željenom pravcu.
3) diskoteka - za one koji imaju harizmu i hrabrost da priđu i naravno da smisle dobru priču, tu je alkohol da pomogne.

1) kursevi jezika i uopšte kursevi - najlakši put- imate u startu zajedničku temu za razgovor, ne treba ti neki kreativan prilaz, pritisak minimalan.
2) kulturna dešavanja - već malo zajebanije, ali može se započeti razgovor o događaju kojem se prisustvuje i onda odatle nastavi u željenom pravcu.
3) diskoteka - za one koji imaju harizmu i hrabrost da priđu i naravno da smisle dobru priču, tu je alkohol da pomogne.

E to diskoteka sto rece brat Sarma. 🙂

Inace razgovor Kornelija i Bernarda. :d

E to diskoteka sto rece brat Sarma. 🙂

Budimo realni, upoznati ribu u diskoteci je moguće, ali nije lako. To je malo zahtevnija opcija, gde treba imati harizmu, izgled, priču, plesnu veštinu itd. Za početnike su bolji kursevi i škole. Mada opet, treba težiti onome što je teže i izazovnije, tako da je možda baš to dobra opcija.

Budimo realni, upoznati ribu u diskoteci je moguće, ali nije lako. To je malo zahtevnija opcija, gde treba imati harizmu, izgled, priču, plesnu veštinu itd. Za početnike su bolji kursevi i škole. Mada opet, treba težiti onome što je teže i izazovnije, tako da je možda baš to dobra opcija.

Hehe ja ove prve 3 stavke imam ali ovo poslednje nemam. :d
Mada ne znam da jos i postoje diskoteke (vec samo klubovi, kafici, splavovi i sta ja znam) i ne pamtim kad sam poslednji put cuo nekog da je rekao da je bio u diskoteci.

Mada brate nema nikakvih pravila tu i ono ako te hoce i ako je sudjeno i ako si ovako malo komunikativan ono mozes upoznati nekog na svakom koraku, mozes da upoznas neku i ispred zgrade ili u parku dok je izasla da proseta kuce ili na autobuskoj/tramvajskoj stanici dok cekate prevoz ili recimo ako radi na nekom mestu gde relativno cesto navracas (tipa neka prodavnica, pet-shop, kafic, kladionica ili sta vec) , u biti ne treba ti nikakvo posebno mesto ili prilika ako zelis eventualno da upoznas nekog onako nasumice, neodredjenu osobu (a ako zelis da upoznas konkretno neku odredjenu osobu e tu verovatno treba malo da taktizitlras i da cekas da se neke kockice sloze i da uhvatis pravo vreme i mesto).

Mada ono kao sto rekoh nema tu pravila nikakvih i ako je sudjeno i treba da se desi ono desice se bilo gde (verovatno i tamo gde se najmanje nadas) a ako ne (i ako si jos i ti onako sav smusen i nekomunikativan) onda nema tog mesta i te prilike koja ce ti mnogo pomoci.

E znas kako ces, kad vidis neku ribu blizu neke zgrade ili u nekom prolazu, ti ces kao da prodjes i da odglumis da ti nesto kapnulo na glavu i reci ces, yebali vas klima uwedjaji i onda ce ona da se nasmeje (znaci vec pocinje da se lomi) i ti ces onda da joj pridjes sa pricim, eeee jel znas da je taj glumac iz Kengura (Nikola Vujovic zvani Dzoni) bio reper , imao svoju rep grupu Valjevska Narko Mafija (skraceno VaNaMa) i nastupao pod pseudonimom Ekstravagandza (Extravaganja). 😉

E ako to ne upali sa Dzonijem i Valjevskom Narko Mafijom onda ne znam sta ce, ja mislim da ce barem njih dve da se prime na mene ovde samo sto procitaju ovaj post. 😊

Skoci skoci nemoj da te koci, skoci skoci skrec na ovoj ploci......💪

Многи млади момци се питају како уопште упознати девојку ван друштвених мрежа, Инстаграма, снепчета у данашње време. Да ли треба прићи девојци која ти се допадне и љубазно је упитати да се упознате?

Како одржавати однос, и како га уопште успоставити? Наравно, многе девојке воле различите приступе и различите начине, исто као и момци.

Али многи се стиде, многи се боје, мада не би требало. Без чина нашег прилиска и упознавања шансе су 0%, али када приђемо, шансе су барем 1% :D

Са 0 на 1, то је пораст од 100%. Него, ипак је питање који је најучинковитији начин и уопштено најбољи да упознаш девојку и са њом останеш у контакту и односу?
na preporuku

1697381999855.png

Bitan je pristup. Žao mi je što više nema korzoa. Tada si mogao svakoj da "dobacuješ" na toj ulici, a sad se to ipak smatra socijalno neprihvatljivim, sem onih spontanih slučajeva, jer sve što je spontano to je super.. Ipak postoji generalno pravilo: prilaz= samopouzdanje+humor+stajling ... to one vole i to je to .... kad se to uradi...spika mora da bude kvalitetna bez zamuckivanja i da si raspoložen pri tom... ubacuješ humor na njene rečenice .... zatim... uzimaš broj ili društvenu mrežu i to je to ... sledi sastanak ... vidiš da li ti odgovara .... ako da super... poljubiš je kad treba kad proceniš ... u svakoj od ovih faza ona ima pravo da ti kaže ne... jer možda ima dečka stvarno, možda nisi njen tip, možda je lezbejka. .... možda joj trenutno nije dan, .... možda ima u planu drugog, ... mozda se dvoumi, mozda nisi zadovoljio njene kriterijume.

Poslednja izmena:
Наравно, на теби је. Ал и људи су стварно постали неодлучни и уопште је данас теже да оставиш утисак него раније, због хладноће и затворености људи...
Zagrej se onda :) kao pred svaki fudbalski mec :) samo sad se zagrej spikom i nastupom, samopouzdanjem

Poslednja izmena:
Kutak za mlade ali ako su mladi u problemu pomoci im mogu samo stariji,iskusniji. ;)
Momci,zaboravite na devojke,ne mislite o njima,poslusajte me....
Proble, je u vama,vas strah je brana,znakstop za uspesan ljubavni zivot.Ako se oslobodite straha na vreme,shvatite da je zivot nesto lepo sto vam je dato,da su zene ukras vasih zivota i da ne treba da se plasite da im pridjete..kako god...da se sapletete i padnete pred njima bice im smesno,krenulo vam je,da zamuckujete razumece vas i prihvatiti,jedino sto ne smete je da se uplasite i ne pridjete joj,njoj,toj curi koja vam se svidja.
Srecno momci i samo hrabro.....:D
Bravo...samo sto mladji strah ne mogu da detektuju.... to je vise jedna vrsta iskrene paralize...nego strah ... nastaje zbog toga sto momci ozbiljno shvataju devojke i od te ozbilnosti se stvori ta paraliza koju ti nazivas strahom.. a Devojka je svaka intuitivna i onda primeti da nesto nije u redu.... stvara se blokada kod momaka onda i jbg... opustenost brate treba... zajebavanje to treba raditi ..

Obično tamo gde se kreću ljudi ....zgodne su biblioteke i autobuske i zelezničke stanice, a nikako pozorišta, koncerti, poetske večeri....i naravno uvek, društvene mreže... žene same sve napišu o sebi, a laži su najbolji opis svake žene....izbegavati upoznavanja u crkvi, parku i mirnim mestima....
Zavisi od podloge koju ti ostaviš kod neke devojke pri prvom upoznavanju. Ako si joj ostavio podlogu da te juri, ona će te juriti ... i to je to ... To zavisi od spoja stajlinga , same pojave, samopouzdanja, humora, izgovorenih reči, osmeha itd

Многи млади момци се питају како уопште упознати девојку ван друштвених мрежа, Инстаграма, снепчета у данашње време. Да ли треба прићи девојци која ти се допадне и љубазно је упитати да се упознате?

Како одржавати однос, и како га уопште успоставити? Наравно, многе девојке воле различите приступе и различите начине, исто као и момци.

Али многи се стиде, многи се боје, мада не би требало. Без чина нашег прилиска и упознавања шансе су 0%, али када приђемо, шансе су барем 1% :D

Са 0 на 1, то је пораст од 100%. Него, ипак је питање који је најучинковитији начин и уопштено најбољи да упознаш девојку и са њом останеш у контакту и односу?
Uživo je najbolje.

Fakultet, čitaonice, preko društva, u večernjim izlascima u npr. pabovima, ...
Hobiji, koje je napisala bogomoljka. Planinarenje je unisex, što je prednost + prija.

Нажалост и ја стекох идентичан утисак као Емир. Све, од прилазака, места, тога како многе "хоће добре" а у бити раде другачије... Зашто је то тако? Мене то повређује, ево баш данас ми девојка не одговара на поруку са мојом сам до јуче све лепо причао...

Тако одједном, баш су људи захладнели :(
Nemoj zapasti u zamku dopisivanja sa curom.
Reci joj ltvoreno "Hoću da se vidimo, neću da se dopisujemo" i pokušaj je poljubiti odmah prvi dejt na kraju.
Vjeruj mi, momentalno će te krenuti poštovati jer će znati da je želiš i da to pokazuješ, i da nećeš da trošiš vrijeme na nju i dopisivanje ako ona tebe neće.

Ovo će ti skratiti muke. Zapamti sledeće:
ŽENE VOLE ODLUČNE MUŠKARCE.

Ovo što sam napisala, odvojiće te od ostalih 10.

Reci joj ltvoreno "Hoću da se vidimo, neću da se dopisujemo"
Ја одма кажем, но одбију те. Данас све иде преко инста. Такође, другу сам јуче питао исто коју знам друго. Шта очекујеш да ми је одговорила? Онако, женски, одуговлачи, скреће с теме... Јавиће ми (мало морген). Ево, јављам ако ми се јави

Uživo je najbolje.

Fakultet, čitaonice, preko društva, u večernjim izlascima u npr. pabovima, ...
Hobiji, koje je napisala bogomoljka. Planinarenje je unisex, što je prednost + prija.

Reci joj ltvoreno "Hoću da se vidimo, neću da se dopisujemo" i pokušaj je poljubiti odmah prvi dejt na kraju.
Vjeruj mi, momentalno će te krenuti poštovati jer će znati da je želiš i da to pokazuješ, i da nećeš da trošiš vrijeme na nju i dopisivanje ako ona tebe neće.

Ovo će ti skratiti muke. Zapamti sledeće:
ŽENE VOLE ODLUČNE MUŠKARCE.

Ovo što sam napisala, odvojiće te od ostalih 10.
tako je...samo sto ipak mislim da devojke nece dozvoliti odmah ... moraju malo da te provere i to ono najnuznije...da li je momak normalan, da nije ozbiljan krimos, budala, bolesnik, pacenik, ....

Ја одма кажем, но одбију те. Данас све иде преко инста. Такође, другу сам јуче питао исто коју знам друго. Шта очекујеш да ми је одговорила? Онако, женски, одуговлачи, скреће с теме... Јавиће ми (мало морген). Ево, јављам ако ми се јави
a sta si je pitao konkretno ?

Back