Borko Smorko
Ističe se
- Poruka
- 2.694
Прочитати шта је нпр патријарх Павле говорио о томе, али не ићи код видовњака после за тумачење
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se...Прочитати шта је нпр патријарх Павле говорио о томе, али не ићи код видовњака после за тумачење
lično nisam ništa probao, ali narod iznosi svoja iskustvaMito, sta je od svega gore provereno?? Govori![]()
Odlican primer...Nedavno je ruskoj deci od 4, 5 i 6 godina ispričana priča o magičnom stolu, koji bi mogao da pretvori igračke životinja od glina u žive (magija uma nad materijom; Subbotski, 1985). Na pitanje da li se takve stvari mogu dogoditi u stvarnom životu, skoro sva deca su to poricala.
Međutim, kada su deca bili su predstavljeni pravim stolom koji je mogao navesti igračke da se pokrenu (efekat je postignut nizom magneta skrivenih u igračkama i na stolu), oko 90% deca su se ponašala kao da se magijsko obraćenje zaista bilo odvijao, a kasnije priznali da magija može biti prava.
I sama sam prošla mnogo situacija u životu, za koje vjerujem da se upetljala crna magija, od ljubavi do zdravlja. Ali na svu sreću upoznala sam ženu koja mi je otvorila oči i pomogla u životu. Dok sam živa, biću joj zahvalna.![]()
Ne verujem u to uopste...postoje specijalizovani eksperti za pojedine oblasti iz života, kao na primer ljubavni život
to i radi samo kod onih koji veruju!Ne verujem u to uopste...
Oj ha,sad mi je pao kamen sa srca...da vidimo sta znaci kada se to kaze?!to i radi samo kod onih koji veruju!
Pravu stvar je rekao,svaka cast...i ja isto mislim...Prepodobni Pajsije Svetogorac je govorio: „Crne snage tame su nemoćne. Samo ih ljudi, udaljavajući se od Boga, čine snažnima, zato što daju đavolu pravo na sebe.»
Mozete li mi dati broj telefona od te osobe, mozete na email sanja1970ristic@gmail.comI sama sam prošla mnogo situacija u životu, za koje vjerujem da se upetljala crna magija, od ljubavi do zdravlja. Ali na svu sreću upoznala sam ženu koja mi je otvorila oči i pomogla u životu. Dok sam živa, biću joj zahvalna.![]()
Crna magija je ubedjivanje u negativno, dakle svi ti rituali imaju cilj zastrašivanje koje ima psihološki efekat tako da se neke loše stvari,Crna magija
Crna magija se može naći širom sveta i postoji već vekovima. Uglavnom je namera ljudi koji rade iza crne magije da naštete nekome bilo zbog ljubomore ili osvetoljubivih osećanja. U stvari, crna magija može zameniti slobodnu volju osobe voljom onoga koji radi magiju.
Pogledajte prilog 1042404
foto: Bennilover na flickr
U crnu magiju se ubrajaju sve vrste vračanja, bajanja, čaranja, opčinjavanja, bilo da se njima branilo od bolesti, mamila voljena osoba ili želelo neko zlo da se nanese drugoj osobi. Rituali izvedeni u crnoj magiji mogu da potraju nedeljama ili mesecima.
Hvala pokusacu sa ovim mada neznam bas koja sveca moze da gori cele noci i jos da ostane da bi se zakopala, idem u crkvu, prostim, pricescujem se ali imam utisak sto se vise borim da je sve gore. Plasim se za dete jer je mnogo lose, kao porodica smo mnogo propratili, mnogo smo unazadjeni, ja sam veliki optimista ali osecam da polako gubim snagu, nekada stvarno ne vidim izlaz iz ovog uzasa koji prezivljavamo godinamaCrna sveća i ogledalo
Pogledajte prilog 1045706
Jedan od uobičajenih rituala skidanja crne magije je onaj sa crnom svećom i ogledalom.
Ideja je da ogledalo upija crnu magiju a onda reflektujhe nazad odakle je došla. Zato se upali crna sveća direktno ispred ogledala, negde u centralnoj prostoriji kuće i ostaviti da gori celu noć. Crna boja sveće upija negativnu energiju crne magije. Ujutro zakopati sveću gde će čista energija zemlje neutralizovati negativnu energiju sakupljenu u sveći. Dobro pazite da ne vidite svoj odraz u ogledalu za sve ovo vreme i sve dok ga ne pročistite žalfijom ili slanoim vodom radi preventive ako je zaostalo nešto od negativne energije.
Pricajte sa svestinokom,sve mu recite..pomoci ce ...Hvala pokusacu sa ovim mada neznam bas koja sveca moze da gori cele noci i jos da ostane da bi se zakopala, idem u crkvu, prostim, pricescujem se ali imam utisak sto se vise borim da je sve gore. Plasim se za dete jer je mnogo lose, kao porodica smo mnogo propratili, mnogo smo unazadjeni, ja sam veliki optimista ali osecam da polako gubim snagu, nekada stvarno ne vidim izlaz iz ovog uzasa koji prezivljavamo godinama