Kako ukloniti crnu magiju?

Da biste se zaštitili, koristite amajliju.

Amajlija je predmet koji uvek nosite sa sobom kako biste se zaštitili od loše energije, vražbi i uroka. Držanje amajlije kod sebe može oslabiti dejstvo prokletstva ili uroka, tako da vam više ne može naneti štetu.

Amajlija može biti bilo koji predmet koji ima moćno značenje i za vas je svet. Poseban komad nakita, školjka sa vaše omiljene plaže ili čak i duža vrpca koju ste nosili u kosi kao dete može biti amajlija.

Nosite amajliju oko vrata ili je držite u džepu sve vreme.

Nedavno je ruskoj deci od 4, 5 i 6 godina ispričana priča o magičnom stolu, koji bi mogao da pretvori igračke životinja od glina u žive (magija uma nad materijom; Subbotski, 1985). Na pitanje da li se takve stvari mogu dogoditi u stvarnom životu, skoro sva deca su to poricala.

Međutim, kada је deca predstavljen pravi sto koji je mogao navesti igračke da se pokrenu (efekat je postignut nizom magneta skrivenih u igračkama i na stolu), oko 90% deca su se ponašala kao da se magijsko obraćenje zaista bilo odvijao, a kasnije priznali da magija može biti prava.

Nedavno je ruskoj deci od 4, 5 i 6 godina ispričana priča o magičnom stolu, koji bi mogao da pretvori igračke životinja od glina u žive (magija uma nad materijom; Subbotski, 1985). Na pitanje da li se takve stvari mogu dogoditi u stvarnom životu, skoro sva deca su to poricala.

Međutim, kada su deca bili su predstavljeni pravim stolom koji je mogao navesti igračke da se pokrenu (efekat je postignut nizom magneta skrivenih u igračkama i na stolu), oko 90% deca su se ponašala kao da se magijsko obraćenje zaista bilo odvijao, a kasnije priznali da magija može biti prava.
Odlican primer...:okok:

crkveni savet protiv crne magije

"Treba da živimo duhovnim životom to je jednostavan odgovor. Treba da se sećamo da hrišćanin ima samo jednu „alternativu“ – ili da budu sa Bogom, ili da padnu u ruke Njegovog neprijatelja. A živeti duhovnim životom znači u praksi ostvarivati svoju veru. Tojest, treba iskreno da se molimo, da redovno učestvujemo u Svetim tajnama, a ne samo da „verujemo u duši“. U suprotnom, takvog čoveka čekaju i „uroci“, i „čini“, i ostali napadi zlih duhova."
-Sveštenik Aleksandar

Crna magija

Crna magija se može naći širom sveta i postoji već vekovima. Uglavnom je namera ljudi koji rade iza crne magije da naštete nekome bilo zbog ljubomore ili osvetoljubivih osećanja. U stvari, crna magija može zameniti slobodnu volju osobe voljom onoga koji radi magiju.

Pogledajte prilog 1042404
foto: Bennilover na flickr​

U crnu magiju se ubrajaju sve vrste vračanja, bajanja, čaranja, opčinjavanja, bilo da se njima branilo od bolesti, mamila voljena osoba ili želelo neko zlo da se nanese drugoj osobi. Rituali izvedeni u crnoj magiji mogu da potraju nedeljama ili mesecima.
Crna magija je ubedjivanje u negativno, dakle svi ti rituali imaju cilj zastrašivanje koje ima psihološki efekat tako da se neke loše stvari,
kao recimo bolest ili nesreća dese cilju. Skidanje je prosto tako da se iz potsvesti čoveka izvuče ubeđenje, tj da će mu se desiti nešto
negativno. Dakle uveravanje u pozitivu. No postoji i moment kada sam praktičar veruje da će se cilju desiti nešto, e tu onda moramo
razuveriti samog praktičara ČP

To ko nije doziveo nemoze da poveruje sta sve moze da se lose dogodi. Ukratko cu vam ispričati moj slucaj:posle cerkinog prvog rodjendan iz kese koju smo doneli kuci iz kafane nestane kutija sa zlatnim mindjusama, salveta u kojoj je bila njena kosa koju joj je kum osisao ali je koverta sa parama ostala. Znaci lopovu nije bio cilj novac. Ubrzo posle toga dete mi se razboli i vec preko 20 godina idemo kod lekara, jedno izlecimo krene druga bolest. Kada je pre nekoliko godina moju jetrvu zatekla kako nam izlazi iz spavace sobe kada muz i ja nismo bili kod kuce, orman ostao otvoren i vidim da mi je nestalo zlato, krece jos veci haos. Koraci po sobi nocu, neko nas zove, zvizdi u dvoriste kada izadje o nema nikoga, senke po sobi koje kada se okrenem nestanu kroz zid ili zatvorena vrata. Od kako nam je svestenik osvestao kucu te pojave su nestale ali mi je cerka postala depresivna, nekoliko puta pokusala samoubistvo, nekoliko psihijatar peomenili, terapija, dijagnoza, njoj nista i niko nisu pomogli. Dete mi je talentovan za slikanje, htela da slika ikone, sada kada joj pomenem crkvu takvi napadi besa, vristanje da sam pomislila pre neki dan da ce da me udari, kao Boze me oprosti da je zaposednuta. I povrh svega kada sam bila prosle godine da uzmem cerki recepte za lekove na parkingu me zaustavi zena i kaze mi da mogu da idem kod koga hocu lekara ali da oni ne mogu da pomognu mome detetu jer Dragana blizak rod moga muza pravi madjije, da je uzela nesto detetov i da se sa njom igra kao sa lukom. Dragana se zove moja jetrva. Zahvaliti sd Bogu sto nemate takve zle ljude u familiji

Crna sveća i ogledalo

asian-astrology-black-magic-candles-6014535.jpg

Jedan od uobičajenih rituala skidanja crne magije je onaj sa crnom svećom i ogledalom.

Ideja je da ogledalo upija crnu magiju a onda reflektujhe nazad odakle je došla. Zato se upali crna sveća direktno ispred ogledala, negde u centralnoj prostoriji kuće i ostaviti da gori celu noć. Crna boja sveće upija negativnu energiju crne magije. Ujutro zakopati sveću gde će čista energija zemlje neutralizovati negativnu energiju sakupljenu u sveći. Dobro pazite da ne vidite svoj odraz u ogledalu za sve ovo vreme i sve dok ga ne pročistite žalfijom ili slanoim vodom radi preventive ako je zaostalo nešto od negativne energije.

Crna sveća i ogledalo

Pogledajte prilog 1045706

Jedan od uobičajenih rituala skidanja crne magije je onaj sa crnom svećom i ogledalom.

Ideja je da ogledalo upija crnu magiju a onda reflektujhe nazad odakle je došla. Zato se upali crna sveća direktno ispred ogledala, negde u centralnoj prostoriji kuće i ostaviti da gori celu noć. Crna boja sveće upija negativnu energiju crne magije. Ujutro zakopati sveću gde će čista energija zemlje neutralizovati negativnu energiju sakupljenu u sveći. Dobro pazite da ne vidite svoj odraz u ogledalu za sve ovo vreme i sve dok ga ne pročistite žalfijom ili slanoim vodom radi preventive ako je zaostalo nešto od negativne energije.
Hvala pokusacu sa ovim mada neznam bas koja sveca moze da gori cele noci i jos da ostane da bi se zakopala, idem u crkvu, prostim, pricescujem se ali imam utisak sto se vise borim da je sve gore. Plasim se za dete jer je mnogo lose, kao porodica smo mnogo propratili, mnogo smo unazadjeni, ja sam veliki optimista ali osecam da polako gubim snagu, nekada stvarno ne vidim izlaz iz ovog uzasa koji prezivljavamo godinama

Hvala pokusacu sa ovim mada neznam bas koja sveca moze da gori cele noci i jos da ostane da bi se zakopala, idem u crkvu, prostim, pricescujem se ali imam utisak sto se vise borim da je sve gore. Plasim se za dete jer je mnogo lose, kao porodica smo mnogo propratili, mnogo smo unazadjeni, ja sam veliki optimista ali osecam da polako gubim snagu, nekada stvarno ne vidim izlaz iz ovog uzasa koji prezivljavamo godinama
Pricajte sa svestinokom,sve mu recite..pomoci ce ...

Back