Ardoris
Domaćin
- Poruka
- 3.194
MIslish ono shto radi......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I josh neshto ... za one koji hoce ipak da uhvate partnera u prevari
Skupite dovoljno hrabrosti i odlucnosti ..zauzmite kategorican stav..stanite ispred partnera..i bez ikakvog uvijanja recite..: Hocu da te pitam neshto i hoccu iskreen odgovor ma kakav bio...
DA LI ME VARASH I SA KIM ....
Videcete shta ce se desiti.....
Uvek mi je bio smesan "savet" tipa pitaj ga iskreno...i onda ga gledas u oci, pratis kretnje, citavo ponasanje i kao tu bi trebao da se oda.. Pha! Vestog "glumca" ne mozes provaliti.. mada ti koji pustaju iza sebe neobrisane porukice, izvestaje i sl. su papci...
Pravog svalera neces ufatit lako na delu....takvi biraju nepoznate osobe za svoje "seme", organizovani su i uvek imaju realan odgovor na razna pitanja...
Tesko ce muskarac priznati prevaru...negirace dok ga neoborivim dokazima ne pritisnes uza zid....
P.s. i ako se stvarno nesto sumnja tj. postoji povod za sumnju, ne bi se libila da sve partnerove djepove pretrazim da nadjem dokaz i brisem glavom bez obzira...
Samo da kazem da sam ga ipak navatala. Tako sam urlala i pritisla ga da je priznao i sto nije morao. Navatala sam mu jednu poruku za koju nije mogao da kaze da je flert vec je to bila jasna namera. Proverila sam to vece kad je trebalo da se nadju i nisu se nasli, a sutradan se desilo urlanje, tako da ispada da nije stigao nista da uradi jer sam prekinula to sranje na vreme, ali je priznao, sto me jako pogodilo, da bi verovatno to i uradio da je imao priliku. Rekla sam mu da mi se gubi sa ociju i da ne zelim da me ikad vise dotakne u mom zivot i 15 dana jedva da smo komunicirali. Razmisljala sam sta da uradim i na kraju mi bilo zao dece da im kazem kakav im je otac seronja. Cekala sam da on pocne da lize sto je zasr... i poceo je, molio je da se vidimo i da razgovaramo, izvinuo se i obecao da ce pokusati da popravi tu glupost koju je ucinio. Pomirili smo se,ali sam mu dala do znanja da mu je ovo zadnji zuti karton i ako ga uhvatim u jos bilo kakvoj kompromitujucoj situaciji sledi mu crveni. Naravno, i dalje je pod prismotrom, ali ja vise ne spominjem tu situaciju. Ako misli da sam tako glupa da cu ovo zaboraviti onda se vara.
Devojke, zene, ako imate osecaj da vas pravi budalom, verujte u to i proverite, ali ne izlecite bez cvrstih dokaza.
I sta sad imas od svega toga?
Imala si usran brak, sada je jos usraniji.
Samo da kazem da sam ga ipak navatala. Tako sam urlala i pritisla ga da je priznao i sto nije morao. Navatala sam mu jednu poruku za koju nije mogao da kaze da je flert vec je to bila jasna namera. Proverila sam to vece kad je trebalo da se nadju i nisu se nasli, a sutradan se desilo urlanje, tako da ispada da nije stigao nista da uradi jer sam prekinula to sranje na vreme, ali je priznao, sto me jako pogodilo, da bi verovatno to i uradio da je imao priliku. Rekla sam mu da mi se gubi sa ociju i da ne zelim da me ikad vise dotakne u mom zivot i 15 dana jedva da smo komunicirali. Razmisljala sam sta da uradim i na kraju mi bilo zao dece da im kazem kakav im je otac seronja. Cekala sam da on pocne da lize sto je zasr... i poceo je, molio je da se vidimo i da razgovaramo, izvinuo se i obecao da ce pokusati da popravi tu glupost koju je ucinio. Pomirili smo se,ali sam mu dala do znanja da mu je ovo zadnji zuti karton i ako ga uhvatim u jos bilo kakvoj kompromitujucoj situaciji sledi mu crveni. Naravno, i dalje je pod prismotrom, ali ja vise ne spominjem tu situaciju. Ako misli da sam tako glupa da cu ovo zaboraviti onda se vara.
Devojke, zene, ako imate osecaj da vas pravi budalom, verujte u to i proverite, ali ne izlecite bez cvrstih dokaza.
I sta sad imas od svega toga?
Imala si usran brak, sada je jos usraniji.
Kako ste vi žene licemerne, skoro je bila tu negde rasprava o tome da muž ne bi smeo da pregleda ženin mobilni, kao on je tad đubre i sl. Sve ste se uglavnom složile sa tim. Kad sad odjednom ova tema u kojoj sve tvrdite da ga treba špijunirati, kontrolisati mobilni itd....
Međutim pošto se trudite da saznate kako je najlakše uhvatiti muža u preljubi, a ja želim da vam pomognem u tome, ne zbog toga da vama bude lepše, nego zbog toga da se oni konačno reše takvih žena i počnu da žive pravi život, a ne taj pakao u koji ste im ga vi tako lepe,pametne i dobronamerne pretvorile. Dakle evo saveta, nađete jedni svoju drugaricu koju on ne poznaje, ona bi trebala biti zgodna (mada i nemora) i neka ga ona startuje negde na ulici, kafiću, poslu... Neka ga "suptilno" uhvati rukom za jaja i upita da li su to prava. On će kao i svaka muška svinja odlučiti da odgovori na ovu provokaciju i ponudiće joj probnu vožnju, da bi ona to mogla da proveri. Ona onda zakaže sa njim i dok je on čeka ona nazove vas i vi zajedno odete tamo i uhvatite ga u preljubi.
Jel da da sam genijalan? Ako neka hoće da joj to ja profesionalno sredim, neka se javi na pp. Cena....prava sitnica.![]()
Шта да урадиш?
Да уватиш нечијег мужа за јаја у циљу хватања у превари?
Е, да видим како хваташ мог мужа, па да не жалим новце!![]()
Sta mislite o ovoj temi.
Ajde da cujem predloge?????