Мени то не иде и нико ме не воли..
pa kad se prestavljas kao jadan ja, sta hoces? da nadjes devojku koja ce te sazaljevati ili sta?
Moras prvo ti sam sebe da zavolis. Sta ti fali pa da te niko ne voli? Ne volis ti sam sebe...i tako te onda i drugi dozivljavaju.
Sta ti uopste pises tim devojkama na fb?
Evo ti domaci zadatak, odi u park.. vidi neku normalnu devojku, ne neku sponzorusu isfoliranu, to ti ne treba, baci se u vatru, pridji i probij led... zivis u komfort zoni i kukas, nista se iz komfort zone ne postize, ni u biznisu ni u ljubavi, ni u drugarstvu. nigde.. moras se baciti u vatru... tako se uci i napreduje
Pridjes lepo, kazes, dopadas mi se, zelim da se upoznamo, ali iskreno ne znam o cemu da pricam, malo sam zanemeo

I eto ona ce pricati
Cuj bojis se da te odbije, pa buraz evo ti sta se meni desilo kad sam imao 18 godina, dva druga i ja pijemo pivo u dvoristu neke skole, u skroz drugođ delu grada, sa druge strane terena 40 likova starijih od nas pije pivo i jos razbijaju flase. I u jednom trenutku mom drugu ispadne flasa i razbije se, oni kad su to culi , zalete se na nas svi, i kao ko ste vi da razbijate flase ovde? Iz kog ste dela grada dosli ? Bukvalno spremni da nas nasutaju, i moj drug razbije flasu uzme je u ruku, ja uradim isto, i kajže im ajde, mi cemo dobiti batine, al vas par ce fasovati. I njih 40 spusti loptu, na kraju nam dali par piva. Poenta price je, ti se bojis da ti kaze ne, pa kako ces se onda nositi sa zajednickim problemima kad budete u vezi?
Zeni treba jak muskarac, to je priroda, jak muskarac dobar materijal za oca, podsvesno.
Druga poenta, price, moras imati m*da, mi da smo pokazali strah oni bi se slatko nasladili.
Naravno da ne moras biti supermen, ocu ti samo reci da moras da budes najbolja verizija sebe, i da radis na sebi. Ne zbog zena, vec radi sebe, zene ce doci same.
Toliko od mene, ti ces ionako dalje po istom sablonu.