Seksualni naspram životnog partnera

eto devojka i ja smo imali seks 3 puta danas, bas tesko se snaci za seks 🥱
A za zivotnog partnera propustas mnogo ako ostanes sam, nema nista sladje nego zagrliti decojku u krevetu i tako zaspati
Кад је то толико "тешко" зашто ја немам једном недељно или бар једном у две недеље? Ја се 10 година убих да нађем девојку и скроз ништа, што је још горе то ме је тотално уништило тако да ја сад нећу било какав однос са девојком, имам близу 35 година и више нећу да скидам невиност него или хоћу да имам редовнији секс или нећу скроз ништа, толико ме је то уништило а то ми кажеш да те то прелако...

Кад је то толико "тешко" зашто ја немам једном недељно или бар једном у две недеље? Ја се 10 година убих да нађем девојку и скроз ништа, што је још горе то ме је тотално уништило тако да ја сад нећу било какав однос са девојком, имам близу 35 година и више нећу да скидам невиност него или хоћу да имам редовнији секс или нећу скроз ништа, толико ме је то уништило а то ми кажеш да те то прелако...
kao sto su ti svi milion puta rekli, ptoblem je u tebi, ne u zenama.
Pa jeste prelako, samo si ti u svojoj glavi nesto iskonsztuisao i napravio bauk od zena.
Svi postojimo jer su mama i tata se igrali seksa, dakle... zo je prirodna stvar i prorodni nagon i muskarca i zene.
Da je to tako teško civilizacija bi davno nestala. I nema sta da se ubijas da nadjes devojku, to ide ptirodno i spontano.
Nije to penjanje na planinu sa teretom na ledjima, to je nesto prelepo

kao sto su ti svi milion puta rekli, ptoblem je u tebi, ne u zenama.
Pa jeste prelako, samo si ti u svojoj glavi nesto iskonsztuisao i napravio bauk od zena.
Svi postojimo jer su mama i tata se igrali seksa, dakle... zo je prirodna stvar i prorodni nagon i muskarca i zene.
Da je to tako teško civilizacija bi davno nestala. I nema sta da se ubijas da nadjes devojku, to ide ptirodno i spontano.
Nije to penjanje na planinu sa teretom na ledjima, to je nesto prelepo
Мени то не иде и нико ме не воли..

Мени то не иде и нико ме не воли..
pa kad se prestavljas kao jadan ja, sta hoces? da nadjes devojku koja ce te sazaljevati ili sta?
Moras prvo ti sam sebe da zavolis. Sta ti fali pa da te niko ne voli? Ne volis ti sam sebe...i tako te onda i drugi dozivljavaju.
Sta ti uopste pises tim devojkama na fb?

Evo ti domaci zadatak, odi u park.. vidi neku normalnu devojku, ne neku sponzorusu isfoliranu, to ti ne treba, baci se u vatru, pridji i probij led... zivis u komfort zoni i kukas, nista se iz komfort zone ne postize, ni u biznisu ni u ljubavi, ni u drugarstvu. nigde.. moras se baciti u vatru... tako se uci i napreduje
Pridjes lepo, kazes, dopadas mi se, zelim da se upoznamo, ali iskreno ne znam o cemu da pricam, malo sam zanemeo 😅😋
I eto ona ce pricati

Cuj bojis se da te odbije, pa buraz evo ti sta se meni desilo kad sam imao 18 godina, dva druga i ja pijemo pivo u dvoristu neke skole, u skroz drugođ delu grada, sa druge strane terena 40 likova starijih od nas pije pivo i jos razbijaju flase. I u jednom trenutku mom drugu ispadne flasa i razbije se, oni kad su to culi , zalete se na nas svi, i kao ko ste vi da razbijate flase ovde? Iz kog ste dela grada dosli ? Bukvalno spremni da nas nasutaju, i moj drug razbije flasu uzme je u ruku, ja uradim isto, i kajže im ajde, mi cemo dobiti batine, al vas par ce fasovati. I njih 40 spusti loptu, na kraju nam dali par piva. Poenta price je, ti se bojis da ti kaze ne, pa kako ces se onda nositi sa zajednickim problemima kad budete u vezi?
Zeni treba jak muskarac, to je priroda, jak muskarac dobar materijal za oca, podsvesno.
Druga poenta, price, moras imati m*da, mi da smo pokazali strah oni bi se slatko nasladili.
Naravno da ne moras biti supermen, ocu ti samo reci da moras da budes najbolja verizija sebe, i da radis na sebi. Ne zbog zena, vec radi sebe, zene ce doci same.
Toliko od mene, ti ces ionako dalje po istom sablonu.

pa kad se prestavljas kao jadan ja, sta hoces? da nadjes devojku koja ce te sazaljevati ili sta?
Moras prvo ti sam sebe da zavolis. Sta ti fali pa da te niko ne voli? Ne volis ti sam sebe...i tako te onda i drugi dozivljavaju.
Sta ti uopste pises tim devojkama na fb?
Ако ме оне не воле не могу ни ја да волим самог себе, не могу да се правим луд да мислим да сам леп, привлачан и да заслужујем да будем вољен. Други су ми показивали мржњу, како онда себе да волим. Док сам сам и одбачен од жена бићу несрећан.
Сад ништа не пишем њима на фејсу.

Evo ti domaci zadatak, odi u park.. vidi neku normalnu devojku, ne neku sponzorusu isfoliranu, to ti ne treba, baci se u vatru, pridji i probij led... zivis u komfort zoni i kukas, nista se iz komfort zone ne postize, ni u biznisu ni u ljubavi, ni u drugarstvu. nigde.. moras se baciti u vatru... tako se uci i napreduje
Pridjes lepo, kazes, dopadas mi se, zelim da se upoznamo, ali iskreno ne znam o cemu da pricam, malo sam zanemeo 😅😋
I eto ona ce pricati
Знам шта ће, у најбољем случају има да ме отера у пм, и шта сам тиме добио, још мање самопоуздања и већу патњу. Већ слично сам доживљавао на фејсу и то чак иако су мени пришле, блок малтене ни због чега.

Ако ме оне не воле не могу ни ја да волим самог себе, не могу да се правим луд да мислим да сам леп, привлачан и да заслужујем да будем вољен. Други су ми показивали мржњу, како онда себе да волим. Док сам сам и одбачен од жена бићу несрећан.
ja zaista zelim da ti pomognem drugarski, al ovo je van mojih kapaciteta. Bojim se sta god da napisem da ce zvucati kao da te ismevam.
Iskreno mislim da treba da potrazis strucnu pomoc. Ovo sto si napisao je toliko pateticno i pogresno, da boli. Kao prvo, zrele ljude boli uvo sta drugi misle, kao drugo ne zivi se da zbog zena nizi znog njihove potvrde tvoje vrednosti, zivis znog sebe, svojoh voljenih, svojih ciljeva u zivotu, zene su saputnici, ne veroispovest, kao trece onaj ko ti pokaze đrznju, zi njemu pokazi srednji prst i furaj dalje, jednostavno. Zivot je previse kratak da ga tracis u samosazaljvanju, i da sve vise tones i gubis samopouzdanje
Знам шта ће, у најбољем случају има да ме отера у пм, и шта сам тиме добио, још мање самопоуздања и већу патњу. Већ слично сам доживљавао на фејсу и то чак иако су мени пришле, блок малтене ни због чега.
Nece, vecina devojaka je vaspitana i kulturna, i najgorem slucaju ce ti lepo pokazazti da nije zainteresovana, i sta, imas iskustvo i skolu... furas dalje, jbg kasnis, vecina muskaraca a i zena tvojih godina je imala veze i vezice, znaju sa suprotnim polom, ti tek moras da ispeces zanat, nista ne pada sa neba. I mani se fejsa, pa ja prvi cesto ne odgovorim na fejsu, ne zato sto sam zao, vec ne svatam fejs za ozbiljno. Uzivo su svi normalniji

Poslednja izmena:

Back