kako ugoditi narodu?

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Ovih dana sam u poseti prelepoj Svajcarskoj...Moja sreca je bila velika kad mi je carinik dao pasos i rekao dobrodosli u Ch. Ljudi koji ovde zive ne mogu da shvate moju radost...kazu pa nije ovde bas takav raj kakav ti mislis da jeste...Jesu li zaista zaboravili kako nas narod dole zivi? Ja sam imala tu cast da dodjem a mnogi to ne mogu ni u snu da zamisle...Gledam ih (OVE OVDE) kako kukaju i zale se a bogatstvo na sve strane...Ja znam da sve to nije prava sreca ali sta vi mislite da je bolje...raditi za sto evra i zivotariti uz kafu i po neko pivo ili ziveti stvarno udobno bez straha od nemastine? Ne znam stvarno kako ugoditi narodu?

poenta je da ako zhivish bogato i udobno...imash velike shanse da postanesh ko nashi gastarbajteri s pochetka 70tih...znachi...busike...a opet...i u ovoj mizeriji nema neke sretje...ma bitno je uglavu da chovek bude ok...piso drugar iz ameriq...otisho ono na 6meseci ko student...kazhe samo kesh...samo i samo i samo kesh...i svi prichaju o keshu...i svi gledaju kesh...ma jeza...a to nije prvi choek koji je to reko

Zena s greskom:
Nazalost tesko... :cry: uvek je neko ne zadovoljan.
Nezadovoljan kao jedna rec....jao,izvini 10000x sto sam ti to 'zamerila', znas da sam rekla da cu se suzdrzavati,al eto. Ali tebe znam dugo pa mi valjda neces uzeti za zlo :wink:

Eto vidite kako je meni tesko ugoditi :roll:...ponekad sam sama sebi teska... :?

Što, hoćeš da se kandiduješ za predsednika? (:

Žao mi je, pomoći nema. Svakom je svoj krst najteži. To što kukaju, a bogati su (a čini mi se, da bogatstvo našem narodu, često izgleda kao nešto bi rešilo sve probleme), samo pokazuje da nije sve u novcu. Znaju oni da se negde, kao kod nas "teže" živi, ali oni imaju druge probmeleme. Novac...i mi bi kukali za nešto drugo, da ga imamo dovoljno. Nisu oni razmažen narod, ne više od bilo kod drugog u njihovoj situaciji.

Al, važno da se naši i pored svega vesele, pa smo i za vreme NATO bomardovanja izlazili i pevali na mostovima. E, koliko njih se može tim pohvaliti? ((:

Back