Kako udovoljiti zeni

bejbica:
Tako i treba :-)
Samo napred :-)
I jedan dobrodusan savet
ovo uopste nije dobro mesto gde ces necim da se pohvalis, jer ces se naslusati glupih komentara i kojekakvih budalastina.Sve najbolje i lepo se provedi :-)
Pozdrav

pa vidis da ipak ima i ok ljudi. zao mi je ako je iko moje, da kazemo hvaljenje, protumacio kao nesto negativno. samo htedoh podeliti nesto lepo i time ujedno pozeleti da se i svima ostalima nesto lepo dogodi u narednom periodu. no, dobro, u svakom slucaju hvala na lepim zeljama i takodje.

етотако:
па није ово неки екстра луксузан аранжман
100 еура дневно по особи.... то је сасвим просечно
када негде путујемо и не идемо на јефтинија места

pa eto vidis, ja nisam ni imala na umu da se hvalim luksuzom. lepo rekoh relaksirajuci odmor u predivnoj prirodi. a sto se tice luksuza, najvaznija je ljubav, a sve ostalo moze da se kupi u robnim kucama beograd.

marlon:
Ma nista posebno, sirotinjski, trebalo je na Palmu u Dubaiju da je vodi, kao gospodin covek... A za Hani, neverovatno kako joj lepse stoji smedja kosa :lol:

znas sta, palma i dubaji nemaju sneg, a ja sam pomalo staromodna pa mi u zimskom periodu godi sneg. ostalo necu ni da komentarisem, samo mi je extra drago sto ste ti i jos po neko napokon shvatili, a i drugima otvorili oci, da se ne radi ni o kakvoj novcanoj perverziji. dakle koliko para toliko muzike. a posto sam praznicno raspolozena, sretna tebi 2006 i da svakoj svojoj dami budes pravi gospodin covek. eto ipak sam prokomentarisala i to.

blondambition:
znas sta, palma i dubaji nemaju sneg, a ja sam pomalo staromodna pa mi u zimskom periodu godi sneg. ostalo necu ni da komentarisem, samo mi je extra drago sto ste ti i jos po neko napokon shvatili, a i drugima otvorili oci, da se ne radi ni o kakvoj novcanoj perverziji. dakle koliko para toliko muzike. a posto sam praznicno raspolozena, sretna tebi 2006 i da svakoj svojoj dami budes pravi gospodin covek. eto ipak sam prokomentarisala i to.

Pa vidis da smo u zezatorskom praznickom raspolozenju... a da lova nema veze, apsolutno nema, bitan je gest i paznja. Ajd provedi se i pisi....:lol:

blondambition:
izvinite, a ko ne bi voleo/la da se pohvali bilo cime lepim u zivotu. ne, hvalicu se kako me muz vara, kako nista ne radi u zivotu i kako zivimo kao klosari. to, na zalost nekih, od mene nikada nece cuti jer se preko godine u mojoj kuci svi satiremo od posla, pa mozemo sebi i da priustimo neko lepo putovanje. mozda teme o tuznim dogadjajima volite u zenskom kutku, pa da bi posle mogli da se tesite kako ima i gorih. opet izvinite, ali ja sam u zivotu uvek zelela da cujem da je nekom bolje, da lepse zivi i da ovaj ionako usrani zivot u jos usranijoj srbiji galaksiji nekom donese i po koju radost. pitajte se svako jutro: sta imam danas lepo da ispricam mojoj prijateljici, decku, muzu, ljudima sa foruma.....
tako ce oni svakodnevni, reality dogadjaji, kojih smo svi puni, bar na tren biti zaboravljeni.

Ja mogu samo da vam pozelim srecan put...
Zbog onih vasih reci 'tek da vam podje voda na usta' mislim da su usledile i onakve reakcije. Bilo je tu malo podlosti s vase strane, cini mi se... Kamo te lepe srece da nam odlazak na takva mesta bude sasvim normalna stvar, pa da ne moramo da se hvalimo okolo kako imamo srece da budemo mi bas ti srecnici koji mogu sebi da priuste takve odmore opravdavajuci se svakodnevnim satiranjem od poslova. Ko se pa danas ne satire od posla ako misli da iole prezivi u ovoj nasoj nesrecnoj drzavici koja vise nije ni drzavica nego nekakva zajednicica? A, na kraju krajeva, ja vam verujem da crkavate od posla i da cak i vama takva putovanja nisu deo svakodnevnice...jer ko jos sa takvim ushicenjem govori o nekim krajnje normalnim stvarima?
Jos jednom, uzivajte u putovanju i zasluzenom odmoru i postedite sebe opravdavanja za nesto sto ste valjda sami stekli svojim postenim i vrednim radom... Sta koga briga, ako ste vi srecni...

heh :)
mene dragi, po svemu sudeći, voditi neće, ali bih mogla ja njega :D
Imaće neki kratak odmor, ma razmišljam - bilo gde da se maknemo iz bgd, daleko od neta i fudbala :)
na primer ovde, makar na 3-4 dana :
palic1.jpg

palic15.jpg

palic16.jpg

Ja bih se rado vratila u Miami Beach. Ali ovaj put da bude Delano Hotel. I opet u Opium Garden, setnja po Ocean Drive-u, restorani, provod. A tek sto vole visoke plavuse, raj na zemlji. Kad se vec hvalimo...

Ahahah...Shto me ovaj topic podseca na one video kasete koji ljudi shalju nekoj televiziji iz Negotina. Platish, dash video kasetu i onda ceo okrug gleda gde ce upravo venchani da idu na odmor, kakvo 'aljinche je kupila mlada, koliko marke dala za nju...Mislim, dresh i shund, pohvali se najboljoj drugarici. Da ne znam dobro forumashe, pomislio bih da te stvarno interesuje kako se udovoljava pripadnicama zenskog pola.

Kako divan pogled na kanjon odavde...

Uz to, da se dopunim...Ne pricham o cenama, aranzmanima i sl., daj boze da je vishe ljudi koji mogu da se furaju normalno. Ovo nije nikakav luxuz, najnormalnije putovanje i drago mi je zbog toga. Moja konstatacija se odnosi chisto na kontekst ove teme, koja ne vezuje naslov i sushtinu iste. Nema nicheg losheg u tome da se neko pohvali, samo napred sestro slatka, ali to moze i normalno da se uradi. Ovo mi je vishe ona fora:

- jel' imate next od maline?
- nemamo
- a vitamin c u shumecim?
- nemamo
- dobro, dajte mi onda rizle 100s i 10 amstela

opajdaro jedna:p
znaš ja se nadam nekim ozbiljnijim stvarima u životu:p
mada ti dobra ona priča za vhs:p
e,kakva je bila moja venčanicaaaaaa
tačnije tetkina, ali kao dnevna gradska haljina s kraja predprošlog veka:p
inače, ja bi se još hvalila...
dobila sam od muža jednu jako dobru tašnu:p